Την Κατερίνα Διδασκάλου υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας (15/2).

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου με απόλυτο ενθουσιασμό για τις «Άγριες Μέλισσες» και είπε ότι κάποια στιγμή θα λέμε για την τηλεόραση «πριν τις άγριες μέλισσες και μετά». Πρόκειται για ένα σίριαλ που το έχει αγαπήσει, είναι μία οικογένεια με τους συντελεστές, ενώ παραδέχθηκε δεν περίμενε ποτέ τόση αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό. Είπε όμως ότι δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν οι Μέλισσες, αλλά θα γίνει με τρόπο να μην κουράσει το κοινό που τόσο έχει αγαπήσει το σίριαλ.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει έναν άστεγο συμπολίτη μας. «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πώς ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια μητέρα πιστεύω πως ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να μαθαίνεις. Να μαθαίνουμε εμείς στις επόμενες γενιές. Είναι και θέμα αισθητικής. Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική».

«Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόγος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο ethnos.gr