Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Η 24 ετών ελληνικής καταγωγής Kayla Itsines, μέσα σε 8 χρόνια κατάφερε το αδιανόητο. Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ακόλουθους σε Instagram και Facebook, ανάμεσα τους και διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μοντέλα, έχει γίνει το αστέρι του fitness.

Η Kayla μας πληροφορεί πως μόλις ξεκίνησε τα μαθήματα γυμναστικής ήξερε ότι θα δινόταν με πάθος σ’ αυτό γιατί ήθελε να βοηθήσει τις γυναίκες προπονώντας τις. Από τα πρώτα κιόλας βήματά της στο χώρο, κυκλοφόρησε ένα δικό της οδηγό άθλησης και διατροφής με τίτλο «Bikini Body Guide».

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα είχε μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο που ξετρέλαναν το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Ταξιδεύει συχνά σε πάρα πολλές χώρες για να έρχεται σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει, σε αντιδιαστολή με όσα θα πίστευαν οι περισσότεροι, είναι το γεγονός ότι η ίδια στις δηλώσεις της αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει οι δημοσιεύσεις της στα social media να βοηθούν μόνο τις γυναίκες αλλά και να μεταδώσει ένα παγκόσμιο μήνυμα για καλή φυσική κατάσταση.

Το 2015 η Kayla κέρδισε το βραβείο επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στην Αυστραλία από την Ernst and Young Entrepreneur και το 2017 μπήκε στη λίστα Financial Review Young Rich με τους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας.

Διαβάσαμε την είδηση στο www.ellines.com