Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Το «Home Alone» ή «Μόνος στο σπίτι» στον ελληνικό του τίτλο, είναι η πιο δημοφιλής ταινία για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όλη η οικογένεια παρακολουθεί κάθε χρόνο τις αταξίες του μικρού Κέβιν Μακάλιστερ κι απολαμβάνει τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλει τους «απρόσκλητους επισκέπτες».

Οι  Kid Piper και Danny Bolger, ιδιοκτήτες μιας μπιραρίας στο Λίβερπουλ, σκέφτηκαν να μεταμορφώσουν μια παλιά μπιραρία σε σπίτι του διάσημου Μακάλιστερ. Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γεμάτο από παγίδες ίδιες μ’ εκείνες που είχε στήσει στους κλέφτες ο Κέβιν, κοσμεί το μαγαζί κι αντικείμενα όπως το σχοινί και τα μεταλλικά δοχεία βαφών, αιωρούνται στην οροφή του.

Η θεματική pub άνοιξε τις πύλες τις στις 5 Δεκέμβρη και θα υποβάλλει τους πελάτες της σε «Ηome Αlone» δοκιμασίες μέχρι και τέλη του χρόνου.  Τα μουσικά events που συνοδεύουν αυτό το concept είναι πολλά και οι πελάτες που θέλουν ν’ απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία ακόμη περισσότεροι.

Αν νομίζεις πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις παγίδες του Κέβιν και των ιδιοκτητών της θεματικής μπιραρίας, βγάλε ένα εισιτήριο για το Λίβερπουλ. Προλαβαίνεις!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.iefimerida.gr