Η συνύπαρξη της μόδας και της τέχνης σ’ ένα ανατρεπτικό project για τα ελληνικά δεδομένα, έρχεται για 3η χρονιά, στις 14 Φεβρουαρίου στην Domus Art Gallery! 

Φέτος, η γκαλερί  θ’ ανοίξει τις πόρτες της σε όλους τους φίλους της τέχνης και της μόδας στις 14 Φεβρουαρίου για μία μέρα μόνο, με δύο γυναικείες προσωπικότητες, τη ταλαντούχα ζωγράφο Ζήνα Καδή που θα μας μεταφέρει σ’ έναν πιο ανθρώπινο, αλτρουιστικό και συναισθηματικό κόσμο με την συλλογή της “Στιγμές” – Vol.2  και την Μαρία Μιχάλαινα, εμπνεύστρια και δημιουργό των brands Libertee & Cactus Rose που θα παρουσιάσει τις νέες τις συλλογές SS2018.

Το Modart Open House Project αποτελεί τη μετουσίωση του οράματος της Glenda Lorenzani, ιδιοκτήτρια της Domus Art Gallery  και της Ισμήνης Χαλικιά – Γεωργοπούλου, Fashion Project Manager για τη συνύπαρξη των εικαστικών τεχνών και της μόδας! Μία συνύπαρξη που αναδεικνύει κάθε χρόνο από το 2016, την στενή σχέση που διατηρείται μεταξύ αυτών των δύο πεδίων.

 

 

Η Ζήνα Καδή γεννήθηκε στη Λέσβο. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Αθηνών, σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Εργάστηκε σε θέσεις που έχουν σχέση με τις σπουδές της, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η αγάπη της για τη ζωγραφική που έγινε τα τελευταία χρόνια αφοσίωση, ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία και την οδήγησε σε μια μακρόχρονη και επίμονη μαθητεία σε ιδιωτικά εργαστήρια ζωγραφικής δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. Έχει συμμετάσχει με έργα της σε ομαδικές εκθέσεις και ατομικές εκθέσεις.

LIBERTEE είναι ένα ελληνικό Luxury T-shirt brand, εμπνευσμένη και σχεδιασμένη όλη η συλλογή από τη Μαρία Μιχάλαινα. Τα LIBERTEE t-shirts έχουν προσεκτικά κατασκευαστεί στην Ελλάδα με υψηλών προδιαγραφών υλικά και υφάσματα, σε φόρμες που κολακεύουν.

Διαθέσιμες συλλογές για άνδρες και γυναίκες.
#LIBERTEE is a way of thinking!!!

Cactus Rose είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι του LIBERTEE, οι συλλογές του είναι επίσης εμπνευσμένες και σχεδιασμένες από τη Μαρία Μιχάλαινα. Η συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 είναι εμπνευσμένη από το συναίσθημα που σου αφήνουν οι καλοκαιρινοί έρωτες και τα χρώματα του ανοιξιάτικου ουρανού.

MODART OPEN HOUSE PROJECT

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 7.00μ.μ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιωάννη Ρίτσου 18, 16673 Βούλα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ισμήνη Χαλικιά, τηλ. (+30) 6973026282 – Glenda Lorenzani, tel. (+30) 6907477997