Ο γιος του Michael Campo γεννήθηκε χωρίς να έχει δεξί χέρι. Ο Carter Michael δεν είχε δεξί χέρι και αυτό έγινε γνωστό από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα από τη 12η εβδομάδα της κύησης.

Ο Michael Campo δεν γνώριζε τι έκανε στην αρχή. Ήταν μια μεγάλη διαδικασία, η οποία περιλάμβανε αρκετές δοκιμές και λάθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μιλήσει με την e-NABLE. Πρόκειται για μια ομάδα εθελοντών, η οποία ειδικεύεται στην δημιουργία τεχνητών χεριών.

Μετά από καιρό, ο Michalel προχώρησε στην κατασκευή του χεριού, που ήθελε ο γιος του. Δηλαδή, ανέλαβε μία αποστολή. Το κάθε χέρι κοστίζει 10-50 δολάρια. Έτσι, ο Michael μαζί με τον Carter άρχισαν να φτιάχνουν χωρίς αντίτιμο, χέρια για παιδιά που τα είχαν ανάγκη. Συγκεκριμένα, διακοσμούν τα χέρια με ένα σωρό σχέδια, από υπερήρωες ως ομάδες. Ο μπαμπάς μάστορας πρόσθεσε ένα fidget spinner, το οποίο λάμπει στο σκοτάδι.

Οι αντιδράσεις τους είναι υπέροχες. Οι εθελοντές του e-NABLE μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνους. Η εθελόντρια, Jen Owen, είχε αναφέρει μία φορά για εκείνους «Ο Michael και ο Carter είναι ό,τι ήλπιζε η κοινότητα μας από την αρχή».

Οι δυο τους μοιράζονται την εμπειρία τους και βοηθάνε κι άλλες οικογένειες να μάθουν να φτιάχνουν μόνες τους τεχνητά χέρια, με τη βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

*Διαβάσαμε την είδηση στο enimerotiko.gr