Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Στις Ηνωμένες Πολιτείες,  ο χορός αποφοίτησης, αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για όλους τους έφηβους κι ο/η συνοδός τους για τη συγκεκριμένη βραδιά είναι κάτι που ονειρεύονται, σχεδιάζουν και προτείνουν πολύ καιρό πριν.

Για την Lindsey Preston, μια δεκαοχτάχρονη έφηβη με σύνδρομο Down η βραδιά της αποφοίτησης ήταν μια από της ωραιότερες της ζωής της. Λαμπερή και χαμογελαστή ένιωθε η πιο όμορφη και ξεχωριστή παρουσία της βραδιάς, συνοδευόμενη από τον 27χρονο Don Jones, αμυντικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα του San Francisco 49ers.

Ο Don Jones αποφοίτησε από το Hazelwood High School στην Town Creek της Alabama και γύρισε στη γενέτειρά του μόνο και μόνο για να συνοδέψει τη Lindsey και να ζήσει μαζί της μια αξέχαστη βραδιά.

Οι δύο οικογένειες είχαν επαφές κι όταν η μητέρα της Lindsey ζήτησε στον Jones να τη συνοδέψει στο χορό, εκείνος δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ίδιος μάλιστα εκτός από συνοδός της 18χρονης, αποδείχτηκε δεινός χορευτής κι έμαθε στα παιδιά 5-6 χορευτικές φιγούρες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, πέρασε καταπληκτικά και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη συγκεκριμένη βραδιά.

Είναι ευγνώμων σε όλα τα παιδιά αλλά κυρίως στην Lindsey που πήρε τόση χαρά και που η συμμετοχή του στον χορό αποφοίτησης του Lawrence County High School έγινε η αφορμή για να χαμογελάσουν τόσα παιδιά.

Η πραγματική ομορφιά των ανθρώπων βρίσκεται στην ψυχή και τέτοιες ειδήσεις μας κάνουν να γνωρίζουμε όλο και περισσότερους όμορφους ανθρώπους.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com