Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Ένας σκύλος, ράτσας golden retriever έπαιξε το ρόλο ναυαγοσώστη στη Νότια Καρολίνα. Ο Woody, όπως είναι το όνομά του, καθόταν στις όχθες του ποταμού Okatie στη Νότια Καρολίνα, την περασμένη εβδομάδα όταν η βάρκα του Mason Ringer ανετράπη ξαφνικά.

Ο Mason Ringer με δυο συνεργάτες του έκαναν κάποιες επισκευές στη βάρκα του και την ώρα που κάθισαν να πάρουν το κολατσιό τους, η βάρκα αναποδογύρισε και τα τρία άτομα βρέθηκαν στα παγωμένα και ταραγμένα νερά του ποταμού.

Ο ένας από τους τρεις άρχισε να κολυμπάει ώσπου κατάφερε να φτάσει σ’ ασφαλές σημείο, τον άλλον τον έβγαλαν από το νερό οι επιβαίνοντες μιας βάρκας που βρισκόταν εκεί κοντά, ενώ ο Ringer σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση του Woody. Όταν ο σκύλος είδε τον Ringer να προσπαθεί να σωθεί, όρμησε στο νερό και τον βοήθησε να φτάσει μέχρι την κοντινότερη προβλήτα.

Ο Ringer λέει πως αν δεν ήταν ο Woody μάλλον δε θα τα είχε καταφέρει. Το νερό ήταν πολύ παγωμένο και δεν είχε πολλές δυνάμεις. Κι όπως δηλώνει, το λιγότερο που θα μπορούσε να προσφέρει στο «σωτήρα» του είναι μια περιποιημένη μπριζόλα.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λένε κι αυτό μας το αποδεικνύουν τα λατρεμένα τετράποδα συνεχώς…

Woody and Mason / Credit: TheState.com

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com