Τροχόσπιτο 3 εκατομμυρίων ευρώ! Πρόκειται επί της ουσίας για ένα κινούμενο σπίτι. Ένα σπίτι, το οποίο μπορεί να σε ταξιδέψει. Μπορεί να σε πάει σε οποιοδήποτε προορισμό, αν το επιθυμείς. Μπορεί να σε πάει στο βουνό, στην θάλασσα, στην εξοχή ή σε πεδιάδα. Μπορεί να σε πάει στην πιο μεγάλη πόλη του κόσμου, αλλά και στην πιο ερημική περιοχή του κόσμου. Μάλιστα, το καλό είναι πως εκτός από το γεγονός πως σε μεταφέρει, μπορεί ταυτόχρονα και να σε φιλοξενήσει. Όχι, μόνο για να πιείς το κοκτέιλ σου και να χαλαρώσεις, αλλά και για να σε κοιμίσει ή να σε ξεκουράσει.

Πρόκειται για ένα τροχόσπιτο, το οποίο διακρίνεται για τις ανέσεις του, αλλά και για την πολυτέλειά του. Είναι ένα όχημα, το οποίο αν το αποκτήσει κανείς, μπορεί να έχει μία σειρά από προτερήματα, υπηρεσίες και ευκολίες. Ωστόσο, η τιμή του είναι απαγορευτική, διότι κοστίζει 3.000.000 ευρώ.

Το eleMMent Palazzo δεν χρειάζεται και πολλές περιγραφές μόλις δεις τις εικόνες που το συνοδεύουν! Πρόκειται για το πιο πολυτελές όχημα στον κόσμο και το πλέον χλιδάτο τροχόσπιτο που μπροστά του τα 5άστερα σκάφη ωχριούν! Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και κρυφούς φωτισμούς, ένα υπνοδωμάτιο, σούπερ design μπάνιο και σαλόνι εξοπλισμένο με τζάκι, τηλεόραση και μπαρ.

*Πηγή είδησης