Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Στη Θεμιστοκλέους κι Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, συναντήσαμε ένα γωνιακό μαγαζάκι γεμάτο χρώμα! Πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά μας κλείνανε το μάτι πονηρά και μας γέμιζαν με ανυπομονησία για το ποιο απ’ όλα θ’ απολαμβάναμε πρώτο. Οι συνδυασμοί πολλοί κι οι επιλογές μας ακόμη περισσότερες! Ίσως γι’ αυτό μια επίσκεψη στο «Up» δε θα ‘ναι ποτέ αρκετή…

Το πράσινο και πορτοκαλί χρώμα του αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση, αλλά οι γεύσεις του είναι εκείνες που  πραγματικά θα σε κατακτήσουν. Γεύσεις που μπορείς ν’ απολαμβάνεις κάθε ώρα και στιγμή αφού μόνο καλό κάνουν στην υγεία σου. Το «Up» προσφέρει εύγεστα cocktails βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε μορφή  smoothie, juice, fruit puree, vegetable cocktails, energy shots και πάει λέγοντας.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις πεντανόστιμες μπάρες δημητριακών που είναι ιδανικές για να ξεκινήσει η μέρα σου και τις απολαυστικές σούπες λαχανικών που αποτελούν εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό ή early dinner. Τις συνοδεύει μια μεγάλη φέτα μαύρο ψωμί γιατί το «Up» μας θέλει υγιείς και κομψούς.

Ο Μάρκος κι ο Νίκος, οι ιδιοκτήτες του, έχουν στόχο κι όνειρο «να γίνουμε ο πιο υγιής λαός του κόσμου και πάλι, όπως ήταν οι αρχαίοι Έλληνες» αλλά και μέσω του καταστήματός τους, να μας προσφέρουν πραγματική, γρήγορη και οικονομική λύση στο θέμα της καθημερινής διατροφής. Αυτό εμάς τους emotionals πολύ μας αρέσει μιας κι ανήκουμε σ’ εκείνους που η δουλειά μας, μας θέλει στο τρέξιμο όλη μέρα και δεν έχουμε πολυτέλεια χρόνου για παρασκευή σπιτικών και υγιεινών συνταγών κάθε μέρα.

Το προσωπικό φιλικό, άρτια καταρτισμένο στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής, προτείνουν ακόμα και σε… πρωτάρηδες συνδυασμούς που θα τους φτιάξουν τη διάθεση και κατορθώνουν να κρατούν το μαγαζί γεμάτο από κόσμο κάθε ηλικίας.

Δικηγόροι, φοιτητές, κάτοικοι του κέντρου, αλλά και περαστικοί επιλέγουν την «Up Κυτταρική Θρέψη» σαν μια ζωογόνο στάση στην απαιτητική τους μέρα, χωρίς να ξοδέψουν πολλά.

Εμείς το συναντήσαμε τυχαία, αλλά θα το επισκεπτόμαστε συχνά από επιλογή πια! Εσείς;

……………………………………………………………………………………………………………………

Info: Up-Κυτταρική Θρέψη, Ακαδημίας 91, Αθήνα, 21 1402 5900