Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Το να βρεθείς στη Θεσσαλία και να μην επισκεφθείς τη Λάρισα, είναι λάθος. Το να βρεθείς στη Λάρισα και να μην επισκεφθείς το Ten Doors, είναι ακόμη μεγαλύτερο λάθος! Κι είμαστε  εδώ, για να σε πείσουμε με φωτογραφίες και πληροφορίες …

Το Ten Doors  δεν ανήκει τυχαία στους επιτυχημένους χώρους της πόλης. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης . Κάπως έτσι, σκέφτηκαν να συνδυάσουν φαγητό, ποτό και διασκέδαση σ’ έναν χώρο. Και το πέτυχαν!

Το Ten Doors είναι επιβλητικό πριν καν περάσεις την πόρτα του. Όπως προδίδει το όνομά του , 10 καμάρες – πόρτες υπάρχουν σε αυτό και η αρχιτεκτονική δομή του κτιρίου σε εντυπωσιάζει αμέσως.  Δεν μπορείς με τίποτα να περάσεις από το λόφο του Φρουρίου και να μην το προσέξεις.

Μπαίνοντας στον χώρο υπάρχουν πολλά για να τραβήξουν το βλέμμα σου, αλλά νικητής όλων θα είναι πανηγυρικά το ιδιαίτερο bar του. Μοιάζει φτιαγμένο από κολάζ ξύλου σε διαφορετικά χρώματα κι είναι τόσο μεγάλο που βάζει τέλος στον αγώνα των θαμώνων για «μια θέση στο bar». Πολλές θέσεις είναι εκεί και σε περιμένουν!

Στον κυρίως χώρο του μπορείς να πιεις το ποτό σου στο bar ή ν’ απολαύσεις τις πεντανόστιμες γεύσεις του σεφ, σ’ ένα από τα τραπέζια του. Το μενού ανανεώνεται συνεχώς και κάποιες βραδιές οι ιδιοκτήτες του, τις ορίζουν ως θεματικές και μας ταξιδεύουν σε γεύσεις από άλλες χώρες και κουλτούρες.

Τα πάντα στον χώρο είναι προσεγμένα. Από το περίτεχνο ποτήρι που θα πιεις το ποτό σου, τα πιάτα του, μέχρι το food styling της συνταγής που επέλεξες. Όλα δείχνουν πως σε αυτό το gastrobar, θεωρούν τον πελάτη μοναδικό και πρέπει να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Ο Παναγιώτης Δασκαλόπουλος, ο Γιάννης Αδαμόπουλος κι ο Σάκης Ντόρας, οι ιδιοκτήτες του, θα κινούνται σίγουρα στον χώρο και θα φροντίζουν όλα να κυλούν όπως πρέπει. Το προσωπικό θα κάνει τα πάντα για την ζεστή κι άμεση εξυπηρέτησή σου και για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσει η καλή μουσική που θ’ απολαμβάνεις στον χώρο.

Φρόντισε να το επισκεφθείς σύντομα και να δεις από κοντά όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί. Το καλοκαίρι το στέκι σου, δε θα σου λείψει. Ο πιο ωραίος κήπος της Λάρισας ανήκει και πάλι στο Ten Doors!

Ό,τι αξίζει είναι στιγμές λένε και οι στιγμές που θα περάσεις εδώ, θα σε κάνουν να ξανάρθεις….

Ten Doors

Φιλελλήνων 56 και Γαριβάλδη, λόφος Φρουρίου

Τηλ για κρατήσεις: 2410 258508