Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Ένα εννιάχρονο αγόρι από το Watertown της Νότιας Ντακότα, ο Javier Amos, ζήτησε από το ίδρυμα «Make A Wish» να πραγματοποιήσουν μία ευχή του. Ο μικρούλης Javier δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία αλλά όπως όλα δείχνουν, είναι ελπιδοφόρα η πορεία της υγείας του.

Το «Make A Wish» αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ευχή του Javier κι έτσι κάλεσε εκείνον και την οικογένειά του για να μάθουν τι είναι εκείνο που επιθυμεί περισσότερο κι ευχήθηκε να γίνει.

Ο Javier δε ζήτησε να δει τον αγαπημένο του αθλητή, να επισκεφθεί τη Disneyland αλλά ούτε και να πραγματοποιήσει κάποιο μακρινό ταξίδι. Λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του ήθελε να βρεθεί για να πραγματοποιηθεί η ευχή του και μαζί του να γίνουν χαρούμενοι κι όλοι οι φίλοι του!

Ένα μεγάλο πάρτι  για όλους τους φίλους του στο σχολείο ήταν αυτό που ζήτησε σαν προσωπική ευχή κι άφησε τους γονείς του αλλά και τον διευθυντή του προγράμματος, άφωνους.  «Απ’ όλες τις ευχές που μας έδωσαν αυτή είναι πραγματικά μοναδική» δήλωσε ο  Joe Evenson. «Θα μπορούσε να πάει όπου ήθελε και να συναντήσει όποιον διάσημο επιθυμούσε κι όμως διάλεξε ένα πάρτι στο σχολείο του».

Σ’ εμάς μοιάζει μια απλή ευχή αλλά για τον Javier δεν είναι. Το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς το πέρασε σε νοσοκομεία για τις χημειοθεραπείες που χρειάστηκε κι οι φίλοι του ήταν εκείνοι που του έλειψαν περισσότερο. Όταν επέστρεψε στο σχολείο οι συμμαθητές του τον περίμεναν χαρούμενοι για να τον ευχαριστήσουν για την όμορφη αυτή έκπληξη που θα τους χάριζε.

Οι παιδικές καρδιές δε χρειάζονται πολλά, για να γίνουν χαρούμενες.  Φίλους και παιχνίδι. Αρκούν αυτά…

Make-A-Wish Party

McKinley Elementary third grader Javier Amos used his wish from Make-A-Wish to throw a pizza party for his classmates. See some of the party in our video below and learn more about the selfless wish in our story: https://www.thepublicopinion.com/news/local_news/using-a-wish-in-a-selfless-way/article_a0d798af-c512-5c5b-bd76-55601fe9e100.html?utm_medium=social&utm_source=facebook_The_Watertown_Public_Opinion

Posted by The Watertown Public Opinion on Friday, 28 September 2018