Μια μητέρα, η Laleh Mohmedi από την Αυστραλία, μάς δείχνει πόσο δημιουργικός μπορεί να γίνει κανείς στην κουζίνα, ετοιμάζοντας υγιεινά γεύματα για την οικογένειά του, ενώ ταυτόχρονα έχει τη λύση να πείσει τα παιδιά να πουν «ναι» σε λαχανικά και όσπρια.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2015, όταν η Laleh Mohmedi δοκίμασε να φτιάξει στον μικρό γιο της, Jacob, τηγανίτες σε σχήμα λιονταριού. Εκείνος τις λάτρεψε και έκτοτε η Laleh συνεχίζει να δημιουργεί ευφάνταστα και υγιεινά γεύματα για εκείνον, παίρνοντας έμπνευση από ήρωες κινουμένων σχεδίων και ταινιών!

Κάποια στιγμή η Laleh αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες με τις δημιουργίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωρίζοντας τόσο μεγάλη απήχηση εκεί, με αποτέλεσμα η ίδια να έχει εμφανιστεί μαζί με τον γιο της σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Today Show.

Έχει μάλιστα και το δικό της blog, το «Jacob’s Food Diaries» στο οποίο μοιράζεται τις λαχταριστές συνταγές και τα χαριτωμένα σχέδιά της με εκατοντάδες άλλες μαμάδες στον κόσμο. Δεν σταματάει να δημιουργεί ευφάνταστα γεύματα για παιδιά, με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, κάνοντας τη διαδικασία να φαντάζει πραγματικά διασκεδαστική!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχέδια της Laleh και δημιουργήστε κι εσείς εναλλακτικά στην κουζίνα!

*Πηγή είδησης