Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις, όταν το παιδί σου πέφτει θύμα bullying. Μπορεί να τα βάλεις με το σχολείο, με τους γονείς του θύτη ή μπορεί ακόμα και να πεις στο παιδί σου να αντεπιτεθεί, για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Ένας μπαμπάς, όμως, στην Ισπανία είχε μία πολύ αποτελεσματικότερη ιδέα, την οποία θα θυμούνται τόσο ο γιος του όσο και οι συμμαθητές του για χρόνια!

Όταν το παιδί του έπεσε θύμα bullying, σε συνεννόηση με το σχολείο, φόρεσε τη στολή του Μπάτμαν και βρέθηκε εκεί για να δείξει σε όλα τα παιδιά πως οι καλοί ήρωες στηρίζουν τους «αδύναμους».

Αφού, λοιπόν, μίλησε στα παιδιά κατά του σχολικού εκφοβισμού, κάθισε στο τέλος σε ένα θρανίο και άρχισε να υπογράφει «αυτόγραφα». Κάποια στιγμή, μπροστά του βρέθηκε ο εντελώς αδαής γιος του, ο οποίος έμεινε άφωνος με το μήνυμα του αγαπημένου του σούπερ-ήρωα:

«Θα είμαι πάντα εκεί! Αν προσπαθήσουν να σε εκφοβίσουν ξανά, αυτός είναι ο αριθμός μου!»

Ο μικρός δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ότι πίσω από το κοστούμι κρυβόταν ο μπαμπάς του…

Ο Batman «ξαναχτύπησε» και στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Ο Jack Asbury τις περισσότερες ημέρες είναι διασώστης. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι κάποιο παιδί χρειάζεται τη βοήθειά του μεταμορφώνεται σε Batman και σπεύδει να το βοηθήσει!

Για την ακρίβεια, ο ίδιος έχει δημιουργήσει και τη σελίδα The Batman Of Spring Hill, στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις αγαθοεργίες του.

Μία από αυτές έλαβε χώρα πριν μερικούς μήνες: Ο Batman έσπευσε να βοηθήσει την 3χρονη Lydia, όταν διάβασε στην ανάρτηση της μαμάς της, ότι η μικρή δεχόταν bullying στο σχολείο. Ο κ. Asbury επικοινώνησε με τη μαμά και της πρότεινε να συνοδεύσει ο ίδιος τη μικρή ένα πρωί στο σχολείο. Με τον τρόπο αυτό, τόσο η Lydia όσο και οι συμμαθητές, θα καταλάβουν ποιος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της!

I made a new friend today. This is Lydia. I was heart broken when I saw her mothers post she was being bullied in…

Δημοσιεύτηκε από The Batman Of Spring Hill στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο infokids.gr