Η Jillian Hanson διατηρούσε σχέση με τον Max Allegretti για χρονικό διάστημα τριών χρόνων. Τότε, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ίδια του πρότεινε να χωρίσουν, αλλά τελικά κατέληξαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η Jillian μου είπε πως θα ήταν δύσκολο και δεν ήξερε τι να περιμένει, με ρώτησε αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ, ήθελε να ξέρει. Μίλησα με συγγενείς και φίλους της και αποφασίσαμε πως έτσι θα κάναμε την τελευταία ημέρα χημειοθεραπειών ακόμη καλύτερη» είπε ο Max.

«Εξεπλάγην που αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου σε μια μέρα που ήταν ήδη ξεχωριστή. Ήταν ένα συναρπαστικό μπόνους και πλέον γιορτάζουμε δυο ορόσημα» ανέφερε η Jillian.

Η wedding planner στη Νέα Υόρκη, την οποία επισκέφτηκαν για να διοργανώσει τον γάμο τους, συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ιστορία τους που αποφάσισε να το κάνει δωρεάν. Η ίδια ανέφερε επίσης «Όταν είπαμε στην Jillian πως ο Kenneth Winston της κάνει δώρο το νυφικό των ονείρων της, βάλαμε τα κλάματα. Ξέρω πως ήταν το μοναδικό που ήθελε επειδή ένιωθε πανέμορφη με εκείνο το φόρεμα».

*Διαβάσαμε την είδηση στο enimerotiko.gr