Γράφει η Δήμητρα Γιαννάκη

Όταν η Denise Ηaight επισκέφτηκε βυθισμένη στη σκέψη το κατάστημα με είδη σπιτιού Home Depot, στην πόλη Gaylord του Michigan, δύο υπάλληλοι του καταστήματος την βοήθησαν χωρίς καμία αμοιβή να κάνει το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων στον 7χρονο εγγονό της που λατρεύει τα γραμματοκιβώτια.

Πιο συγκεκριμένα, η Denise είπε ότι βρέθηκε πρόσφατα στο κατάστημα όταν την προσέγγισαν δύο υπάλληλοι, ο Gary και η Lorel. Όταν την πλησίασαν, ήταν βυθισμένη στη σκέψη και προσπαθούσε να σκεφτεί ένα ωραίο δώρο γενεθλίων για τον 7χρονο εγγονό της Cameron που έχει αυτισμό.

Η Haight είπε στους υπαλλήλους ότι ο εγγονός της ενθουσιάζεται με τις ταχυδρομικές θυρίδες και σκεφτόταν να φτιάξει μία για εκείνον.

 «Αγαπά να συναρμολογεί και ν’ αποσυναρμολογεί πράγματα, ν’ ανοιγοκλείνει την πόρτα, ν’ ανεβοκατεβάζει τη σημαία ξανά και ξανά (κι όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά!). Σκεφτόμουν να συναρμολογήσω ένα γραμματοκιβώτιο για τα γενέθλιά του, το οποίο θα ήταν μεν σταθερό αλλά κι εύκολο να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο» είπε η Haight.

«Συζητήσαμε και σκεφτήκαμε διάφορες ιδέες για λίγα λεπτά όταν ο Gary μου είπε να τον εμπιστευτώ και με ρώτησε εάν θα μπορούσα να ξαναπάω στο κατάστημα το Σάββατο το πρωί. Είπε ότι είχε μερικές ιδέες και θα έφτιαχνε κάτι

Η Haight επέστρεψε στο κατάστημα το πρωινό του Σαββάτου και κατευθύνθηκε στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών όταν είδε τον Gary να περιφέρεται σπρώχνοντας ένα καρότσι που είχε ένα γραμματοκιβώτιο!

 «Αμέσως βούρκωσα και του είπα ότι ήταν τέλειο! Υπήρχε μια ποδιά του καταστήματος, ένα αρκουδάκι και μερικά άλλα μικρά παιχνίδια μέσα στο γραμματοκιβώτιο» είπε η Haight.

Η έκπληξή της όμως δε σταμάτησε εκεί! Όταν τον ρώτησε αν υπάρχει η ετικέτα με την τιμή πάνω στο δώρο για να πληρώσει στο ταμείο εκείνος της είπε «Δεν υπάρχει χρέωση για το γραμματοκιβώτιο, ευχηθείτε στο μικρό αγόρι “Ευτυχισμένα γενέθλια” από το Home Depot».

«Πρέπει να φαινόμουν ανόητη καθώς έσπρωχνα το καρότσι στην έξοδο κλαίγοντας σαν μωρό» πρόσθεσε η Haight.

Στη συνέχεια, κοινοποίησε στο Facebook διάφορες φωτογραφίες από το γραμματοκιβώτιο και τώρα υπάρχει κόσμος που στέλνει στον Cameron γράμματα.

Αν θες να στείλεις κι εσύ ένα γράμμα στον αξιολάτρευτο Cameron μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αναγράφονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Cam in c/o Denise DeMara Haight 9705 N. Sherman Rd. Frederic, Mi 49733

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com