Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Θες να πας για τρέξιμο αλλά βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Αν είσαι πρωινός τύπος κι έχεις όρεξη να συμμετέχεις σε μια μοναδική εμπειρία έστω για μία φορά την εβδομάδα ή ομάδα Wake up street, σε περιμένει κάθε Τετάρτη πρωί στις 6.25π.μ. για να γνωρίσεις την πόλη σου κάνοντας γυμναστική με την πιο ενδιαφέρουσα κι αντισυμβατική παρέα.

Οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν τη συγκεκριμένη ομάδα ήθελαν να συνδυάσουν το πρωινό ξύπνημα, με άσκηση, επικοινωνία και διασκέδαση. Την ώρα που η πόλη κοιμάται εσύ μπορείς να φορέσεις τα αθλητικά σου και να εμφανιστείς στο ραντεβού σου με τους συναθλητές σου, για το οποίο μπορείς να ενημερώνεσαι σχετικά κάθε εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι εγώ που δεν είμαι φαν της γυμναστικής, η συγκεκριμένη ομάδα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον ώστε να ξεθάψω εκείνα τα αθλητικά που έχω καταχωνιάσει κάπου στην ντουλάπα μου. Ειδικά τώρα που τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μου κλείνουν προκλητικά το μάτι. Εσείς τι λέτε, θα σηκωθείτε να δούμε το ξημέρωμα στην πόλη μας, τρέχοντας;