Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Πριν λίγες μέρες η Abby Fink έγραψε ένα μήνυμα στο κινητό της, αλλά πληκτρολόγησε λάθος αριθμό παραλήπτη. Στο μήνυμα, ζητούσε από μια φιλική οικογένεια να την ενημερώσουν ποια ώρα θα μπορούσε να περάσει την επόμενη μέρα από το σπίτι τους για να τους αφήσει το φαγητό που τους ετοίμασε.

Όταν ο Bill διάβασε το μήνυμα που είχε έρθει στο κινητό του κατάλαβε πως είχε γίνει κάποιο λάθος, οπότε θεώρησε σωστό να στείλει μια απάντηση στον αποστολέα για να τον ενημερώσει με χιουμοριστικό τρόπο πως το μήνυμά του παραδόθηκε σε λάθος άνθρωπο.

«Ωωω, τι θα μου φέρεις;» έγραψε ο Bill.

Τότε η Abby τον ενημέρωσε πως το μήνυμα απευθυνόταν σε φίλους της, των οποίων δυστυχώς, ο τετράχρονος γιος τους Noah νοσηλευόταν στην εντατική, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Δίχως να διστάσει, ο Bill, τη ρώτησε τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει κι ο ίδιος την οικογένεια του Noah.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Bill κάνει μεγάλο αγώνα για να συγκεντρωθούν χρήματα από φίλους και γνωστούς μέσω του διαδικτύου για το μικρό ασθενή. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη κι ακόμη κι αν κάποιοι δεν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, στέλνουν δώρα και κάρτες στο Noah και στην οικογένεια του, με λόγια συμπαράστασης κι ενθάρρυνσης.

Ο Bill μεσολάβησε επίσης ώστε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής του να συνεισφέρει στα έξοδα της αποθεραπείας του μικρού. Ο Noah έχει βγει πλέον από την εντατική, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς της Παιδιατρικής κλινικής Phoenix, η αποθεραπεία του θα διαρκέσει αρκετό καιρό.

Στο επόμενο διάστημα ο Bill κανόνισε να πάει στο νοσοκομείο και να παραδώσει ο ίδιος στον μικρό του φίλο ένα δώρο και να τον γνωρίσει από κοντά. Η Abby του είπε πως είτε πιστεύει είτε όχι, ήταν θέλημα Θεού να σταλεί το μήνυμα στον δικό του αριθμό. Στον αριθμό ενός «αγγέλου» όπως τον αποκαλεί η ίδια.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com