Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Η Adrianna Edwards όταν ξεκίνησε για τη δουλειά της την περασμένη Τρίτη, δεν περίμενε πως η ζωή της θα άλλαζε από τη μια στιγμή στην άλλη. Αναζητούσε πολύ καιρό εργασία και δυστυχώς η μόνη θέση που κατάφερε να βρει ήταν ως σερβιτόρα στο εστιατόριο Denny στο Galveston του Τέξας. Το πρόβλημα ήταν πως για να φτάσει και να επιστρέψει από την εργασία της έπρεπε να περπατάει 4 ώρες για να διανύσει 22 χιλιόμετρα καθημερινά.

Όμως, όπως έλεγε η ίδια, έπρεπε να βρει τρόπο να πληρώνει τους λογαριασμούς της και να εξασφαλίζει το φαγητό της. Οπότε σίγουρα δεν της περίσσευαν χρήματα για αγορά αυτοκινήτου ή για έξτρα σπατάλες. Προσπαθούσε να εξασφαλίσει με κάθε οικονομία τα προς το ζην.

Εκείνη την Τρίτη, έτυχε να πάει στον τομέα της στο εστιατόριο ένα ζευγάρι για πρωινό. Τους εξυπηρέτησε και συζήτησαν για διάφορα θέματα. Το ζευγάρι έμαθε τι περνούσε η Adrianna, για να εργαστεί καθημερινά και φαίνεται πως τους προβλημάτισε. Επέστρεψαν στο εστιατόριο μερικές ώρες αργότερα και φώναξαν έξω την σερβιτόρα, όπου της παρέδωσαν το κλειδί ενός NISSAN 2011 SENTRA, το οποίο είχαν αγοράσει πρόσφατα από κατάστημα της περιοχής.

Adrianna Edwards / Credit: KTRK/CNN

Η Edwards δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της έλεγε το ζευγάρι και πέρασε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ. Με δάκρυα στα μάτια ευχαριστούσε ξανά και ξανά το ζευγάρι για την προσφορά του και κάθε τόσο κοιτούσε από το παράθυρο να συνειδητοποιήσει πως δεν ονειρεύεται.

Το μόνο που της ζήτησε το ζευγάρι ήταν αν καταφέρει να ορθοποδήσει να τους δώσει τα χρήματα που έδωσαν για την αγορά του αυτοκινήτου. Χωρίς όμως να της θέσουν χρονοδιάγραμμα. Τους αρκεί όπως είπαν να κάνουν ευτυχισμένο έναν άνθρωπο που αγωνίζεται και να τον βοηθήσουν να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσής του.

Adrianna Edwards / Credit: KTRK/CNN

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com