Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Ο Chad Foster διατηρεί κατάστημα για τατουάζ στην περιοχή Schenectady στη Νέα Υόρκη εδώ και δύο χρόνια. Πάντοτε έδειχνε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε ό,τι αφορούσε τα παιδιά.

Κάποια στιγμή ενώ εργαζόταν σε ιδανικές συνθήκες δροσιάς όπως δηλώνει ο ίδιος, μιας και το air condition δεν σταματάει να δουλεύει ειδικά τις μέρες που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, σκέφτηκε πως υπάρχουν οικογένειες με παιδιά που σίγουρα η ζέστη κάνει την καθημερινότητά τους ανυπόφορη.

Αν και πολλοί θα σκεφτούν πως η ύπαρξη κλιματιστικού σ’ ένα χώρο δεν ανήκει στα είδη πρώτης ανάγκης, ο Foster αποφάσισε να καλύψει τη συγκεκριμένη ανάγκη κάποιων οικογενειών με παιδιά. Κατευθύνθηκε προς το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, φόρτωσε στο αυτοκίνητό του έξι air conditions και στη συνέχεια μ’ ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζήτησε από όποιον γνώριζε οικογένειες που είχαν άμεση ανάγκη από κλιματιστικό να του στείλει μήνυμα και να τον ενημερώσει.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση κι η επιλογή δύσκολη, οπότε δόθηκε προτεραιότητα στις οικογένειες που είχαν πολύ σοβαρό θέμα λόγω αυξημένης θερμοκρασίας. Ο Foster δήλωσε πως δε θα σταματήσει να νοιάζεται για τους συνανθρώπους του και θα προσπαθήσει να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στο κοινωνικό σύνολο.

Ίσως κάποιος σκεφτεί πως υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για να καλυφθούν από τη διάθεση ενός κλιματιστικού σε οικογένειες με παιδιά, αλλά είναι εξίσου σημαντικό ν’ αποτελεί ανακούφιση η διαμονή στο σπίτι των ανθρώπων που ζουν σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες. Ευχόμαστε να μπορέσουν όλες οι ανάγκες των συνανθρώπων μας να καλύπτονται από εκείνους που μπορούν να συνεισφέρουν γι’ αυτές.

 *Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com