Η Gracie είναι ένα κουτάβι που γνώρισε από νωρίς τις δυσκολίες της ζωής. Όταν γεννήθηκε, οι ιδιοκτήτες της την εγκατέλειψαν χωρίς να της δώσουν μια ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκε χωρίς μπροστινά πόδια. Όταν διεσώθη από μια ομάδα κτηνιάτρων, της έλειπε το τρίχωμα γύρω από τα μάτια, ενώ το σώμα της ήταν γεμάτο παράσιτα. Ωστόσο, το κουτάβι αρνήθηκε να το βάλει κάτω και σε αυτό την βοήθησε πολύ και η οικογένεια που την υιοθέτησε, λέει το boredpanda.

Υιοθετήθηκε από την οικογένεια Turney από την Ατλάντα των ΗΠΑ, που διατηρεί ένα καταφύγιο το οποίο εξειδικεύεται στα ζώα με ειδικές ανάγκες. Το πρώτο τους μέλημα ήταν να την βοηθήσουν να μετακινείται. Επειδή όμως ήταν πολύ μικρή δεν χωρούσε στα ειδικά καροτσάκια σκύλων.

Έτσι, ο 12χρονος γιος της οικογένειας, Dylan, της έφτιαξε ένα καρότσι από τουβλάκια Lego. Το καροτσάκι αυτό είναι οικονομικό και προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες και το μέγεθος της. Της πήρε δυο εβδομάδες μέχρι να το συνηθίσει, αλλά τελικά τα κατάφερε!

Μετακινείται παντού με άνεση και ευκολία. Καθώς μεγάλωνε, ο Dylan πρόσθεσε μεγαλύτερες ρόδες και τώρα που ενηλικιώθηκε μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το καροτσάκι για τα μεγάλα σκυλιά.

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.lifo.gr