Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Αποδέκτης ενός υπέροχου δώρου από τους συνεργάτες του, έγινε ο 21 ετών Trenton Lewis, από το Little Rock, Arkansas. Του χάρισαν ένα 2006 Saturn Ion, το οποίο του άλλαξε όλη του τη ζωή.

Ο ανύπαντρος πατέρας Trenton Lewis, πριν επτά μήνες ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία UPS, στη νυχτερινή βάρδια, η οποία ξεκινούσε στις 4.00 π.μ. Για να μπορεί να είναι στην ώρα του έπρεπε να διανύει περπατώντας μέσα στη νύχτα περίπου 18 χλμ., οπότε έφευγε από το σπίτι του τα μεσάνυχτα.

Όλους αυτούς τους μήνες, δεν έλειψε ούτε μια μέρα. Κανείς από τους συναδέλφους του δε γνώριζε το δρομολόγιό του και το γεγονός ότι ερχόταν με τα πόδια στην UPS. Ήταν πολύ περήφανος για να επιτρέψει σε κάποιον να τον λυπηθεί.

Το να γίνει πατέρας ήταν γι’ αυτόν ό,τι ομορφότερο κι ήθελε να είναι σε θέση να παρέχει στην 14 μηνών κορούλα του όσο το δυνατόν περισσότερα. Η ευτυχία του παιδιού  του ήταν κίνητρο και δύναμη γι’ αυτόν.

Κάποια στιγμή όμως ένας υπάλληλος της εταιρείας ο Kenneth Bryant, ανακάλυψε την ταλαιπωρία του Lewis. Έμαθε πως επρόκειτο για έναν εργαζόμενο με ήθος και ζήλο που ποτέ δεν έβρισκε οποιαδήποτε δικαιολογία για να λείψει από την εργασία του. Όλοι οι συνάδελφοί του ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Δεν είχε καθυστερήσει ποτέ στη βάρδια του και δεν είχε παραπονεθεί σε κανέναν.

Σκέφτηκε λοιπόν, ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για τον Lewis ήταν να συγκεντρώσει ένα ποσό ώστε να μπορέσουν να του αγοράσουν ένα αυτοκίνητο όλοι μαζί. Πολύ σύντομα το ποσό συγκεντρώθηκε όχι μόνο από γνωστούς του Lewis αλλά κι άλλους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι δεν τον γνώριζαν αλλά συγκινήθηκαν με την ιστορία του και θαύμασαν αυτό που έκανε.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, τον προσκάλεσαν υποτίθεται, σε κάποια συγκέντρωση της εταιρείας κι εκεί του παρέδωσαν τα κλειδιά του δικού του πλέον οχήματος.

Το θέμα δεν είναι πόσο ακριβό ή φτηνό είναι αυτό που δωρίζεις αλλά το γεγονός ότι  νοιάζεσαι για τον αγώνα του άλλου…

Co-workers coming together to be a blessing to another.. This guy was determined by walking to work to be clocked in a 4am

Posted by Fred Stephens on Saturday, 3 February 2018

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.cnn.com