Είναι γεγονός πως μπορείς να τον προσαρμόσεις σε έναν τοίχο ή ένα ταβάνι και να χαρείς την εντυπωσιακή 4K εικόνα του, αν και αυτό θα ήταν μεγάλο κρίμα.

Γιατί αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερο τον LG HU80KA 4K είναι το γεγονός πως είναι ένας προτζέκτορας σχεδιασμένος σαν πύργος, ώστε να τον αρπάζεις από το ενσωματωμένο χερούλι και να τον αραδιάζεις όπου αγαπά η καρδιά σου, στο πάτωμα, το τραπέζι ή οπουδήποτε αλλού, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρει στις 150 ίντσες!

Τα δύο ηχεία των 7W και το αποσπώμενο καλώδιο που διαθέτει, από κοινού με την ενσωματωμένη υπηρεσία ασύρματου streaming επιπέδου Smart TV, εγγυώνται πως δεν χρειάζεσαι τόνους καλωδίων κάθε φορά που τον παίρνεις μαζί σου.

Ο LG HU80KA παραμένει ο πιο σοφιστικέ και ιδιαίτερος 4K προτζέκτορας εκεί έξω, καθώς δεύτερος δεν υπάρχει στην αγορά. Τόσο ιδιαίτερος που δεν μοιάζει καν με προτζέκτορα δηλαδή. Αν κι όταν μοιάζει, προσφέρει ανάλυση στα 3840×2160 κι έναν κορεσμό χρώματος για βραβείο, χαρίζοντας επίσης και 20.000 ώρες ζωής της λάμπας. Κοστίζει βέβαια 2.500 ευρώ, αν και κανείς δεν είπε πως τα όνειρα είναι φτηνά…

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.news.gr