Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Όταν ένα παιδί ονειρεύεται, το χειρότερο που μπορεί κανείς να του κάνει είναι να του στερήσει τη χαρά της υλοποίησης αυτού του ονείρου. Αυτό φαίνεται πως το ήξερε καλά ο Alejadro Porter, ένας μεταφορέας από τον Μισισιπή των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος μετέφερε ένα ψυγείο σε μία οικογένεια χωρίς όμως να το τοποθετήσει στο ανάλογο χάρτινο κουτί.

Το μικρότερο μέλος της οικογενείας, ο Brandon του οποίου η μητέρα του τού είχε υποσχεθεί ότι αν περιμένει δύο εβδομάδες, θα έχει στα χέρια του ένα τεράστιο χάρτινο κουτί για να δημιουργήσει το δικό του «κάστρο», απογοητεύτηκε βαθύτατα.

Ο Alejandro βλέποντας αυτήν την απογοήτευση και τη λύπη στο πρόσωπο του, γύρισε πίσω στο κατάστημα κι όταν επέστρεψε έφερε μαζί το τεράστιο κουτί που με τόση ανυπομονησία περίμενε το 6χρονο αγόρι.

«Ο ευγενικός μεταφορέας ένιωσε τόσο άσχημα που έκανε τα πάντα για να βρει ένα κουτί», αναφέρει η μητέρα του αγοριού εν ονόματι Wendy Bailey. Μάλιστα, ο ίδιος ο μεταφορέας της αιτιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως κάθε μικρό αγόρι χρειάζεται ένα χάρτινο «κάστρο».

Η Bailey αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την φωτογραφία του γιου της με τον μεταφορέα και το πολυπόθητο κουτί γράφει:

«Ειλικρινά δεν έχω λόγια για τον ευγενικό μεταφορέα που άλλαξε το πρόγραμμα του για ένα 6χρονο αγόρι. Μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω στον γιο μου για το πόσο μία απλή κίνηση ευγένειας μπορεί να κάνει κάποιον άλλον τόσο χαρούμενο».

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com