Γράφει η Δήμητρα Γιαννάκη

Όταν η Kristen Black είπε στον καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Αρκάνσας, Bruce Johnson,  ότι δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματά του επειδή αδυνατούσε να βρει κάποιον να της προσέχει το παιδί, εκείνος την καθησύχασε και την παρότρυνε να φέρει το παιδί της στην τάξη. Εκείνη το έφερε και μια φωτογραφία αιχμαλώτισε την εκπληκτική στιγμή που εκείνος παραδίδει κρατώντας το παιδί στην αγκαλιά του.

Ο Bruce έκανε μια αξιέπαινη πράξη και με τη στάση του κερδίζει τον σεβασμό όλων μας καθώς τα λόγια του αντικατοπτρίζουν την εικόνα μιας τάξης που ιδανικά όλοι θα θέλαμε ν’ αντικρίσουμε: «Εύχομαι κανένας γονέας να μην αισθανθεί ποτέ ότι ένα φοιτητικό αμφιθέατρο είναι αφιλόξενο μέρος για τα παιδιά του» είπε κι έκανε όλους να τον θαυμάσουμε. 

Μάλιστα, η φωτογραφία του Johnson να κρατάει το παιδί κατά την διάρκεια της παράδοσης, αναρτήθηκε στο Facebook από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου, όταν της την έστειλε ένας από τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της κι αφού πρώτα ζήτησε βέβαια την άδειά του.

Ενθουσιασμένη περιέγραψε το μοναδικό αυτό γεγονός και συμπλήρωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι νοιάζεται απίστευτα για την επιτυχία των φοιτητών του και χαίρομαι που ο Bruce έδωσε τη συγκατάθεσή του να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί σας».

Κι εμείς χαιρόμαστε Bruce!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com