Μια ασφαλιστική εταιρεία έβγαλε αγγελία με την «τέλεια δουλειά» για τους vloggers και τους influencers που είναι λάτρεις των ταξιδιών, προσφέροντας 85.000 δολάρια σε όποιον προτίθεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για έναν χρόνο.

Η Insuranks αναζητά κάποια ή κάποιον που να θέλει να ταξιδεύει διεθνώς τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, κάθε μήνα και για έναν ολόκληρο χρόνο, γράφοντας για τις εμπειρίες από κάθε προορισμό και αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες από τις περιπέτειές στα social media.

Πέρα από τις 85.000 δολάρια, θα δίνονται 2.000 δολάρια για κάθε πτήση, 3.000 δολάρια για την διαμονή, 600 δολάρια για το φαγητό, 1.000 δολάρια για δραστηριότητες και 500 δολάρια για ενοικίαση οχημάτων σε κάθε ταξίδι. Μέρος της δουλειάς θα είναι φυσικά να προωθεί και να διαφημίζει τα ασφαλιστικά πακέτα της Insuranks όπου κι αν βρίσκεται.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην ηλεκτρονική αίτηση ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων, όπου θα εξηγούν γιατί αυτή είναι δουλειά των ονείρων τους. Το βίντεο θα πρέπει να αναρτηθεί και στον λογαριασμό τους στο Instagram, με δημόσια αναφορά σε φίλους και συγγενείς που θεωρούν επίσης πιθανούς υποψήφιους.

Για να γίνει κανείς δεκτός θα πρέπει φυσικά να είναι άνω των 18 ετών και να διαθέτει έγκυρο διαβατήριο. Η εταιρεία λέει πως θα επιλέξει την πιο «δημιουργική» αίτηση.

Υπάρχει μόνο μία θέση κενή και οι αιτήσεις «κλείνουν» στις 31 Ιανουαρίου.

*Πηγή είδησης