Ένα ζευγάρι δημιουργικών ανθρώπων, ο ένας εκ των οποίων είναι σχεδιαστής, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να απαθανατίσουν το νεογέννητο μωρό τους κάθε μία από τις 52 εβδομάδες του πρώτου του έτους.

Οι δύο γονείς, ο Benson και η Michelle Chou, δημιούργησαν με κάθε μία φωτογραφία ένα εκπληκτικό poster αντίστοιχο με εκείνα που διαφημίζουν κινηματογραφικές ταινίες. Σε κάθε πόστερ ο μικρός Zoltan απεικονίζεται ως ο πρωταγωνιστής υπερήρωας μιας φανταστικής επικείμενης κινηματογραφικής παραγωγής.

Όλα άρχισαν από μία στολή του Buzz Lightyear που είχαν λάβει ως δώρο. Οι γονείς του Ζoltan σκέφτηκαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για το δώρο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του στο διαδίκτυο φορώντας τη. Αμέσως σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να μην είναι μια ακόμη απλή φωτογραφία.

Δημιουργώντας το κατάλληλο φόντο και προσθέτοντας και κάποια αντικείμενα τριγύρω, πάντα και με τη βοήθεια του Photoshop, κατάφεραν αντί της φωτογραφίας να φτιάξουν ένα κινηματογραφικό πόστερ. Αποφάσισαν κάθε σαββατοκύριακο να κάνουν το ίδιο, δημιουργώντας έτσι πενήντα δύο διαφορετικά μικρά projects. «Ήταν η πιο διασκεδαστική εμπειρία» λέει ο Chou. Το ίδιο οφείλουμε να παραδεχτούμε κι εμείς.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.mymodernmet.com