Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Η 21 ετών Dru Bresta, έρχεται να κάνει την ανατροπή και να σπάσει τα σύνορα στο χώρο του modeling. Με ύψος σχεδόν ένα μέτρο, μιας και γεννήθηκε με μια μορφή νανισμού, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο της μόδας μετακομίζοντας στο Los Angeles. 

Δέχτηκε το bullying και την απόρριψη από πολύ μικρή ηλικία στη γενέτειρά της, το Ρήνο της Νεβάδα. Βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις ακόμη και μέσα στην οικογένειά της μιας και ήταν το μοναδικό μέλος με νανισμό, αποφάσισε να κάνει δύναμή της, αυτό που όλοι το αντιμετώπιζαν ως αδυναμία της.

Πιστεύοντας πως ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κυνηγήσει τα όνειρά του, δεν άφησε την εξωτερική της εμφάνιση να γίνει τροχοπέδη στο στόχο της. Περπάτησε και περπατάει πάνω σε πασαρέλες γεμάτη αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με την Dru, όλοι έχουν δικαίωμα να βρεθούν στην πασαρέλα, ακόμη κι αν βρίσκονται καθισμένοι σε αναπηρικό καροτσάκι, ή στηρίζονται σε δεκανίκια. Υπάρχει χώρος για όλους, αρκεί να πιστέψει κάποιος στον εαυτό του και να μη νιώθει ηττοπαθής.

Η Dru έρχεται να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά πως ακόμη κι αν δε σου δίνονται οι ευκαιρίες, μπορείς να τις δημιουργείς και να μην σηκώνεις τείχη, βουλιάζοντας σε κόμπλεξ και ανασφάλειες, γιατί τελικά η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας.