Η Lego κάνει ακόμα ένα βήμα στη συλλογή της δημιουργώντας μια πρωτότυπη σειρά «κατασκευάσιμων λουλουδιών» με τουβλάκια που αποτελείται από μπουκέτα αγριολούλουδων αλλά και αποξηραμένα λουλούδια.

Το σετ «Wildflower Bouquet» (μπουκέτο αγριολούλουδων) περιλαμβάνει οκτώ πραγματικά είδη λουλουδιών, όπως οι ουαλικές παπαρούνες, οι λεβάντες, οι μαργαρίτες, και τα σπαθόχορτα. Κάθε «λουλούδι» διαθέτει έναν ρυθμιζόμενο μίσχο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο μπουκέτο για τα γούστα σας.

Το άλλο σετ της σειράς με τίτλο «Dried Flower Centerpiece» (αποξηραμένα λουλούδια) έχει πιο γήινες φθινοπωρινές αποχρώσεις σε καφέ, πορτοκαλί και κόκκινο σε αντίθεση με το μπουκέτο αγριολούλουδων που έχει πιο φωτεινά χρώματα.

Οι ζέρμπερες και τα τριαντάφυλλα παίζουν βασικό ρόλο σε αυτή τη σειρά η οποία όταν ολοκληρωθεί μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί στο τραπέζι της τραπεζαρίας ως μια αειθαλής σύνθεση λουλουδιών.

Το μπουκέτο αγριολούλουδων αποτελείται από 939 κομμάτια και τα αποξηραμένα λουλούδια από 812 κομμάτια. Και τα δύο θα πωλούνται προς 59,99 και 49,99 δολάρια, αντίστοιχα.

*Πηγή είδησης