Η Kate Moss και η 18χρονη κόρη της Lila, πριν λίγες ημέρες, εμφανίστηκαν μαζί στην πασαρέλα, στην επίδειξη μόδας της collection συνεργασίας των οίκων Fendi και Versace, «Fendance», το οποίο έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου .

Η Lila Moss περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μαγιό σε χρυσές και λευκές αποχρώσεις που είχε συνδυάσει με ένα Fendi jacket, statement αξεσουάρ, μια μεγάλη τσάντα αλλά και ένα μικρό χρυσό τσαντάκι με αλυσίδα.

Ωστόσο το μοντέλο φορούσε στο πόδι της την αντλία ινσουλίνης που έχουν μαζί τους οι άνθρωποι με διαβήτη, στέλνοντας έτσι ένα θετικό μήνυμα σε όλα τα άτομα που ζουν με διαβήτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Η Lila έχει διαβήτη τύπου 1, που συνήθως εμφανίζεται στην εφηβεία και είναι μια χρόνια πάθηση. «Νομίζω ότι δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι έχω διαβήτη», είχε πει σε συνέντευξή της στο The Kit το 2010 εξηγώντας πως «δεν είναι κάτι που φαίνεται οπότε κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει απλά όταν σε κοιτάει. Έχω τύπο 1».

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί fans της, την αποθέωσαν  στο Twitter και στο Instagram.

«Μου άρεσε που δεν έκρυψες την αντλία. Είσαι μια έμπνευση σε τόσους πολλούς που ζουν με διαβήτη τύπου 1», έγραψε κάποιος ενώ μια μαμά συμπλήρωσε: «Σε ευχαριστώ για την 11χρονη κόρη μου, δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ μπορεί να εμπνεύσει αυτή η φωτογραφία τα νεαρά κορίτσια να δείξουν τον αληθινό εαυτό τους».

*Πηγή είδησης