Λένε πως οι πόνοι του τοκετού είναι οι μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος και πολλοί άνδρες είναι αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν καν στην θέα να βλέπουν την γυναίκα τους να υποφέρει τόσο. Και μπορεί το θαύμα της ζωής να είναι μοναδικό, ωστόσο ένας άνδρας έγραψε μια συγκινητική ανάρτηση όχι για τον νεογέννητο γιο του, αλλά για την γυναίκα του, λέγοντας μάλιστα πως αυτή είναι το πραγματικό θαύμα.

Ο Γουίλιαμ Τις Μπατλ ήταν δίπλα στην γυναίκα του καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού. Ωστόσο, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς τα κατάφερε. Και δεν προσπαθεί καν να εξηγήσει την μεγαλειώδη προσπάθεια που κατέβαλε η γυναίκα του. Αν’ αυτού,θέλησε να ευχαριστήσει την σύζυγό του σε μια ανοιχτή επιστολή περιγράφοντας όλα όσα βίωσε αυτός. Και η ανάρτησή του ήταν τόσο συγκινητική, που έγινε αμέσως viral.

Η συγκινητική ανάρτηση – Πώς βίωσε αυτός ο άνδρας τους πόνους της γέννας

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος, τόσο συντριπτικός, που ακόμη κι εγώ τον ένιωσα. Όλοι στο δωμάτιο τον ένιωσαν. Ωστόσο, τα κατάφερε. Ο πόνος της ήταν φριχτός. Ο αγώνας της έδειχνε σχεδόν αβάσταχτος. Κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να δαγκώνει τα δόντια μου όταν το έκανε, σφίγγοντας όλο το σώμα μου όταν άρχιζαν οι συστολές και έκλαιγα μαζί της. Κι όλα αυτά διαπιστώνοντας ότι ήμουν απλώς ένας επιβάτης, ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινα πραγματικά τον αφόρητο πόνο που βίωνε.

Έδωσε στον τοκετό όλη την ζωή και την ενέργεια που είχε μέσα της. Και στην συνέχεια, έδωσε λίγο περισσότερο. Και μέσα από όλα αυτά, στο τέλος έδωσε σε όλους εμάς με ανιδιοτέλεια μια ματιά σε αυτό που απολάμβανε αποκλειστικά η ίδια τους τελευταίους 9 μήνες. Όλοι μας πλέον μπορούμε να αγαπήσουμε και να κρατήσουμε το αγόρι για το οποίο θυσίασε το σώμα της, την ενέργειά της και τον εαυτό της. Ο γιος μου είναι το απόλυτο θαύμα. Τα μωρά είναι τα απόλυτα θαύματα. Αλλά για μένα, το μεγαλύτερο θαύμα είναι η μητέρα του, που μου έδειξε τι σημαίνει ανιδιοτελής θυσία. Τι σημαίνει πραγματικά η λέξη αγάπη. Η σύζυγός μου είναι το πραγματικό θαύμα».

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.iefimerida.gr