Η Macy Miller είναι μητέρα, δασκάλα κι αρχιτεκτονικός σχεδιαστής. Σχεδίασε κι έκτισε το μικροσκοπικό σπίτι της το 2011 το οποίο παρουσιάστηκε σε πάμπολα περιοδικά και sites!

H Macy είχε κάποιες ατυχίες στη ζωή της, όμως δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή. Μάλιστα έκανε την ατυχία της νέα ευκαιρία: χώρισε από το σύζυγό της, ήταν άνεργη κι έχασε το σπίτι της σε κατάσχεση.

Αφού έζησε εκεί για 4 χρόνια και έκανε 2 παιδιά, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της, να στριμώξει τη ζωή της σε ένα τροχόσπιτο και να ταξιδεύει με τον σύζυγό της στις ΗΠΑ. Η Macy παραμένει ισχυρός υποστηρικτής της εναλλακτικής ζωής και της μικρής διαρρύθμισης των χώρων.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Με τη βοήθεια του πατέρα της και αργότερα με τον νέο της σύντροφο έφτιαξε το μικρό της σπιτάκι, που της κόστισε σχεδόν 11.500 δολάρια.

Το σπίτι των μόλις 18 τ.μ. φτιάχτηκε πάνω σε ένα τρέιλερ. Αν και τοσοδούλικο, το σπίτι είχε όλα τα κομφόρ: και ηλεκτρικό ρεύμα, και κουζίνα, αλλά κι ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο. «Αξιοποίησα κάθε νεκρό χώρο ως αποθηκευτικό», είπε.

*Διαβάσαμε την είδηση στο pink.gr