Λάτρεις του παγωτού κρατηθείτε γιατί σας έχουμε τα καλύτερα νέα! Έρχεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, ένα λαχταριστό φεστιβάλ με θέμα το παγωτό! Αν θέλετε λοιπόν να γευτείτε πρωτότυπες γεύσεις παγωτού αλλά και παραδοσιακές και να συμμετέχετε σε μια μεγάλη γιορτή δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Ice Cream Market Athens 2019.

Το Ice Cream Market Athens 2019 είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην χώρα μας για το παγωτό! Η μεγάλη γιορτή που αφορά ό,τι έχει σχέση με το παγωτό, θα στηθεί το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε για τρία συνεχόμενα τριήμερα το Athens Street Food Festival 2019, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Σε έναν χώρο άνω των 4.000τ.μ., με πάνω από είκοσι καταστήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, από παραδοσιακές μάρκες και κορυφαίους διανομείς ως οικογενειακές επιχειρήσεις που διαπρέπουν, το Ice Cream Market Athens θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του παγωτού!

Οι επιλογές θα είναι εκατοντάδες! Κλασικές γεύσεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν αλλά και πρωτότυπες γεύσεις με απροσδόκητους συνδυασμούς που ιντριγκάρουν! Χειροποίητα παγωτά αλλά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες! Το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών τους, αποτελούν τη μαγική συνταγή που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να θέλουν να δοκιμάσουν “άλλη μια γεύση ακόμα”!

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Την όμορφη ατμόσφαιρα θα συντροφεύουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Αναμένουμε να ανακοινωθούν σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το λαχταριστό φεστιβάλ!


Info:
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, 11854, Γκάζι
T. 2109636489
FB: Ice Cream Market
FB Event: Ice Cream Market Athens

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.travelstyle.gr