Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Στον κόσμο της μόδας πολλά πάνε κι έρχονται, αλλά εκείνα που θα παραμένουν πάντα διαχρονικά και θα στέκουν ανίκητα στον χώρο, θα είναι τα πλεκτά! Κανείς δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τη ζεστασιά και την άνεση που προσφέρει ένα πουλόβερ,  μια ζακέτα ή ένα κασκόλ…

Κάτι ξέρανε οι γιαγιάδες μας που πλέκανε ασταμάτητα για εμάς λατρεμένα πουλόβερ και ζακέτες. Ήταν σίγουρες πως ποτέ δε θα φύγουν από τη μόδα και θα παραμένουν πάντα τα πιο πολύτιμα ρούχα στις ντουλάπες μας.

Κάτι ξέρει και η Μαριάννα Andric που βάλθηκε να βάλει τις γιαγιάδες μας σε δουλειά ξανά, για να δημιουργήσουν έτσι από κοινού, ένα από τα πιο λατρεμένα brands που έχουμε συναντήσει ποτέ!

Τα χειροποίητα πλεκτά Maridruna έχουν κατακτήσει όλο τον κόσμο κι όχι άδικα… Με χρόνο κατασκευής του κάθε πλεκτού το λιγότερο 8 μέρες, με μαλλί δυσεύρετο που το προμηθεύουν μόνο δυο εργοστάσια και με ασταμάτητη όρεξη για δημιουργία από την πλευρά της, το κάθε πλεκτό της συλλογής των ρούχων της, ξεχωρίζει και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου.

Σχέδια που κατακτούν και τους πιο απαιτητικούς, αίσθηση που σε φυλακίζει ζεστά και η μοναδική ποιότητα που το όνομα Maridruna υπογράφει. Το site maridruna.com  θα είναι σύντομα στη διάθεσή σου, αλλά μέχρι τότε μπορείς να θαυμάσεις κάθε σχέδιο και χρώμα στο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram, μέσα από τις ενδιαφέρουσες καμπάνιες της Maridruna και ν’ αποφασίσεις κι εσύ, ποιο πλεκτό σύνολο θα ταίριαζε στο γούστο και την προσωπικότητά σου.

Λατρέψαμε τα πλεκτά Maridruna

Τα πλεκτά Maridruna διαπρέπουν στο εξωτερικό με κυρίαρχες χώρες την Αμερική και την Αγγλία, αφιερώνοντας στην  Μαριάννα Andric και το brand της, εκτενή αφιερώματα στα περιοδικά μόδας και στις σελίδες των fashion bloggers.  Πολλοί είναι οι διάσημοι που τα επιλέγουν στη χώρα μας για τις εμφανίσεις τους κι ακόμη περισσότεροι εκείνοι που θα τα θαυμάσουν και θα μάθουν γι’ αυτά σήμερα μέσα από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο μας.

Η παραδοσιακή τεχνική του πλεξίματος σε σχέδια μοντέρνα κι εντυπωσιακά, πλεγμένα ακριβώς στα μέτρα μας κι  έτοιμα να φορεθούν σε κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Τα Maridruna ήρθαν για να μείνουν και να κατακτήσουν ακόμη περισσότερες χώρες…