Ο Μάριος και η Λίνα, είναι τα δύο πρόσωπα, στα οποία οφείλουμε την ύπαρξη του Marlin’ s House.  Η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός Λίνα Σακκά με πηγή έμπνευσης τον γιο της Μάριο, αλλά και τη μητρότητα, δημιούργησε έναν χώρο, όπου κάθε γονιός και παιδί θ’ απολαύσει.

Ένα bistro που δεν απευθύνεται μόνο σε γονείς, αλλά εκείνοι είναι που θα το εκτιμήσουν περισσότερο, αφού εκείνοι γνωρίζουν καλά, πόσο δύσκολη υπόθεση είναι, το να προσπαθείς να πιεις έναν καφέ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρεις τρόπους ν’ απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά σου. Το Marlin’s House έχει φροντίσει γι’ αυτό!

Όση ώρα απολαμβάνεις τον καφέ ή  κάποιο από τα γευστικά πιάτα του καταστήματος, τα παιδιά σου απασχολούνται από παιδαγωγούς στον χώρο δημιουργικής απασχόλησης, με μουσικοκινητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια.  Έτσι, έχεις όλο το χρόνο ν’ ανακαλύψεις κάθε γωνιά του Marlin’s House, όπου η ηθοποιός Λίνα Σακκά έχει υπογράψει με το δικό της καλλιτεχνικό γούστο και την προσωπική της σφραγίδα στο στήσιμο και τη διακόσμηση.

Το όνομα του χώρου, είναι συνδυασμός των ονομάτων της Λίνας Σακκά και του γιου της Μάριου κι όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου, θ’ ανακαλύψεις  πως όλα φωνάζουν τη λέξη «σπιτικό».  Σπιτικό, φιλόξενο και ζεστό, σε περιμένει στην Λεωφόρο Δεκελείας 125, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με καφέ, brunch και γεύσεις από την κουζίνα του.

Αναζήτησε και τις θεματικές του βραδιές, αφιερωμένες σε θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, με συζητήσεις από επαγγελματίες ψυχολόγους – ψυχοθεραπευτές.

Το e-motions.gr το επισκέφθηκε, το θαύμασε, το λάτρεψε! Σειρά σας…