Η Ευρώπη κι η Αμερική το κάνουν ήδη εδώ και χρόνια: τέχνη σε σπίτια, λίγος κόσμος, εκλεκτό φαγητό και ποτό. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ακόμα κι εκθέσεις που φιλοξενούνται σε ιδιαίτερους χώρους και σπίτια ξεχωριστά.

Το σαλόνι ενός σπιτιού είναι το κέντρο του, εκεί κάθονται οι φίλοι, οι οικογένειες, εκεί συζητάμε, τρώμε, πολλές φορές εκεί κοιμόμαστε και κάνουμε έρωτα.

Κάπως έτσι, σκέφτηκε ο Νικόλας Καραναστάσης, ο ευαίσθητος τραγουδοποιός με την κιθάρα και τις τρελές ιδέες, να μας μαζέψει σε ένα υπέροχο σαλόνι, για να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας.

Συνολικά, μες στο καλοκαίρι, αλλά και τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν, έξι αθηναϊκά art σπίτια με θέα, θ’ ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό. Τέσσερις διαφορετικοί σεφ κάθε φορά θα στρώσουν το τραπέζι για τους καλεσμένους και τρία οινοποιεία θα προτείνουν τα καλύτερα κρασιά τους.

Ο Νικόλας Καραναστάσης και η minimal band του, μας υποδέχονται μελωδικοί και καλοκαιρινοί, ενώ μας κερνάνε σοκολατάκια, μαργαρίτες, τσάι γιασεμιού, νέκταρ κι αμβροσία κάτω από το φως της Ακρόπολης.

Ναι, γιατί το σπίτι έχει θέα Ακρόπολη!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος κάθε φορά κι η είσοδος γίνεται με προσκλήσεις.

Το κόστος είναι 15 ευρώ με μπουφέ κι απεριόριστο κρασί.

Παραγωγή: Open air music

Living Room One:
Σάββατο 30 Ιουνίου
Akropolis
Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες: openairathens@gmail.com