Υπάρχουν κάποια πράγματα στον κόσμο που παραμένουν καλά κρυμμένα μυστικά, γνωστά μόνο σε λίγους, προσβάσιμα δε σε ακόμη λιγότερους. Η Airbnb έρχεται τώρα όχι μόνο να αποκαλύψει ένα από αυτά αλλά και να το κάνει προσβάσιμο στο ευρύ κοινό.

Η δημοφιλής πλατφόρμα φιλοξενίας μόλις πρόσθεσε στις επιλογές διαμονής ένα δωμάτιο που ήταν κρυμμένο μέσα στο μύλο, σήμα κατατεθέν του Moulin Rouge, του διάσημου καμπαρέ του Παρισιού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Airbnb, το πακέτο της προσφοράς είναι «πολυτελώς σχεδιασμένο για να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο στα τέλη του 19ου αιώνα». Στους επισκέπτες προσφέρεται μια ματιά πίσω από τις βελούδινες κουρτίνες, όπως πρόσβαση στα παρασκήνια, ένα παραδοσιακό γαλλικό γεύμα τριών πιάτων, τα καλύτερα καθίσματα κατά τη διάρκεια την αναγνωρισμένη παράσταση «Féerie» του Moulin Rouge και μια διανυκτέρευση στον εμβληματικό ανεμόμυλο – όλα αυτά για ποσό λίγο μεγαλύτερο του ενός δολαρίου.

Σχολιάζοντας το, η οικοδέσποινα του προγράμματος φιλοξενίας και κορυφαία χορεύτρια του Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh, ανέφερε: «Η παρουσία σε μια παράσταση στο Moulin Rouge προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια απίστευτη κατάδυση στη γοητεία και το μεγαλείο του French Music Hall».

«Το εσωτερικό του πολυαγαπημένου ανεμόμυλού μας, εμπνευσμένου από την Μπελ Επόκ, θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή από την οποία αναδύθηκε αυτό το διαχρονικό καμπαρέ», πρόσθεση η Van Den Bergh.

Σχολιάζοντας παρομοίως, ο Γάλλος ιστορικός Jean-Claude Yon σημείωσε: «Η εποχή της Μπελ Επόκ ήταν μια περίοδος άνθησης του γαλλικού πολιτισμού και των τεχνών –και κανένα ορόσημο δεν είναι πιο εμβληματικό για εκείνη την περίοδο από το Μουλέν Ρουζ. Αυτό το μυστικό δωμάτιο μέσα στο διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη γαλλική πρωτεύουσα των τεχνών και των απολαύσεων σε μια στιγμή στην ιστορία».

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα μπουντουάρ γεμάτο αρ νουβό χαρακτηριστικά, όπως μια χάρτινη μινιατούρα της σκηνής, μια γκαρνταρόμπα με αξεσουάρ από την Belle Époque και μια ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με έπιπλα κήπου.

Επιτρέπονται τρεις μεμονωμένες διαμονές μίας διανυκτέρευσης για έως και δύο επισκέπτες ανά διανυκτέρευση, στις 13, 20 και 27 Ιουνίου. Οι κρατήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου στον ιστότοπο της Airbnb.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Airbnb (@airbnb)

*Πηγή είδησης