Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Τον Στέφανο Μιλάτο ή Steve, ίσως δεν τον γνωρίζεις καλά, αλλά τον γνωρίζει κάθε άνθρωπος από τον χώρο της μόδας στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι πιο δημοφιλείς πασαρέλες του εξωτερικού τον έχουν φιλοξενήσει και συνεργασίες με ονόματα όπως η Givenchy και η Diesel υπάρχουν στο βιογραφικό του.

Ένα βιογραφικό για το οποίο θα πρέπει να νιώθει περήφανος, αφού σε τόσο μικρή ηλικία κατάφερε όσα λίγοι μπορούν κι όλα αυτά, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα της Θεσσαλίας όπου γεννήθηκε. Τα Τρίκαλα που ποτέ δε ξεχνά και στηρίζει με κάθε τρόπο.

Φιλοξενείται συχνά στις σελίδες του περιοδικού ΙΔΕΕΣ, το περιοδικό της γενέτειράς του κι αποκαλύπτει τα μελλοντικά επαγγελματικά ή προσωπικά του σχέδια. Αυτή τη φορά, κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού κι  επισκέπτεται την αγορά, καθώς και το ξενοδοχείο Ananti City Resort για μία φωτογράφηση.

Ο Steve Milatos είναι το πρόσωπο που θα συναντάς στο μέλλον όλο και περισσότερο, αφού είναι ίσως ο μόνος Έλληνας με πραγματικά μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier και Civenchy, έχει μπει στο εξώφυλλο του W δίπλα στην Kate Moss κι έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο φωτογράφο Steven Klein για το V magazine.

Σημείωσε κάπου το όνομά του!  Ίσως χρειαστεί να το googlάρεις για περισσότερες πληροφορίες ή να το έχεις κάνει ήδη…

*Idees magazine

*Photos: Lena Mangouta