Ο Bryce Langston, δεν είναι άγνωστος όσο αφορά στα μοναδικά κι ασυνήθιστα σπίτια. Στην πραγματικότητα, έχει και blogs με εξαιρετικά μικροσκοπικά σπίτια στον ιστοχώρο του Living Big in a Tiny House.

Αυτή τη φορά, όμως, το μοναδικό του σπίτι είναι το επίκεντρο της ιστορίας. Ο Bryce, ήθελε να ζήσει μια «απλή ζωή» και να ξεφύγει από τα δεινά της δαπάνης χρημάτων για ενοίκιο κάθε μήνα.

Έχοντας ένα πάθος για τον περιβαλλοντισμό και τον απλοποιημένο σχεδιασμό, αποφάσισε να μετακομίσει σε μια Lotus Belle σκηνή.

Οι σκηνές Lotus Belle, είναι σκηνές μοναδικού σχήματος σχεδιασμένες από τους Harriet Seddon και Jessica Walsh. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, οι απίστευτες σκηνές τους σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Λος Άντζελες.

Ο Bryce, αμέσως ερωτεύτηκε αυτή την σκηνή και ήξερε ότι θα ήταν το ιδανικό σπίτι για αυτόν.Η σκηνή έχει διάμετρο περίπου 5 μέτρα και είναι κατασκευασμένη από βαρέως τύπου καμβά. Το εσωτερικό είναι απλό, ευρύχωρο και περιέχει όλα όσα χρειάζεται.

Το υπνοδωμάτιο, η τραπεζαρία, η κουζίνα και το σαλόνι είναι όλα σε έναν ενιαίο χώρο. Χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα για τον πόλο σταθερότητας, διπλασιάζεται επίσης ως χώρος αποθήκευσης.

Η επίπλωση διατηρήθηκε στο ελάχιστο προκειμένου να μειωθεί η ακαταστασία. Ο Bryce λέει ότι έχει όλα όσα χρειάζεται και τίποτα που δεν του κάνει.

Η μικρο-κουζίνα διαθέτει ζεστό και κρύο νερό και μικρό ψυγείο 25 λίτρων. Όλη η ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη σκηνή είναι ηλιακή.

Για να παραμείνει ζεστός σε ψυχρότερες βραδιές, ο Bryce εγκατέστησε μια σόμπα ταξιδιού.

Ο Bryce πρόσθεσε επίσης ένα θερμοηλεκτρικό ανεμιστήρα που βοηθά να κυκλοφορήσει η θερμότητα σε όλη τη σκηνή. Η σόμπα, λειτουργεί επίσης ως μονάδα μαγειρέματος. Ο Bryce μπορεί να απολαύσει τα γεύματά του, στη λειτουργική γωνιά του.

Η σκηνή είναι κατασκευασμένη σε μια πλατφόρμα που διαθέτει περιτύλιγμα γύρω από το κατάστρωμα και μια μικρή γέφυρα που οδηγεί στο μπάνιο τύπου «δεντρόσπιτο».

Αφού διασχίσει τη γέφυρα με σχοινιά, μπαίνει στο μπάνιο του που είναι πολύ εμπνευσμένο.

«Η στέγη είναι κατασκευασμένη από μια παλιά ομπρέλα και όλοι οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με μπαμπού που κόπηκε από μια ιδιοκτησία γειτόνων. Μέσα στο μπάνιο υπάρχει μια λεκάνη, ντους και μια τουαλέτα κομποστοποίησης», εξηγεί ο Bryce.

Ο Bryce λέει ότι η σκηνή Lotus Belle, είναι το ιδανικό μέρος για να δουλέψει, να παίξει, να ονειρευτεί και να χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα.

Δείτε το video: 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.athensmagazine.gr