Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια στο μεγάλωμα των παιδιών, είναι το να καταφέρεις να τα βάλεις για ύπνο στην ώρα τους. Ένας πατέρας  από την Οκλαχόμα, που αντιμετώπιζε τη δυσκολία στο να πείσει τον γιο του να είναι στο κρεβάτι του τη σωστή ώρα ύπνου, βρήκε μια όμορφη λύση για να το πετύχει.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος Derick Winsett, μετέτρεψε το δωμάτιο του 5χρονου γιου του σε κινηματογραφικό τοπίο του Star Wars. Οι εικόνες που ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκαναν τον γύρο του πλανήτη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να γίνουν viral!

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο μικρός γιος του πάει τρέχοντας πλέον για ύπνο, είναι το ιπτάμενο κρεβάτι που έχει μορφή διαστημόπλοιου και κρεμιέται από το ταβάνι. Στο εσωτερικό της εν λόγω κατασκευής υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, μία τηλεόραση, νεροπίστολα αλλά κι ένας φακός για τις νύχτες που τα άσχημα όνειρα ταλαιπωρούν τον μικρό Mavrick.

Οι δύο γονείς ψάχνοντας το κατάλληλο θέμα για να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο του γιου τους σκέφτηκαν πως μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσουν το σκηνικό από την αγαπημένη του ταινία, «Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 8 – Οι τελευταίοι Τζεντάι».

Ο  γιος τους είχε άποψη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναδιαμόρφωσης του δωματίου του, εκφράζοντας ακόμη και τις αντιρρήσεις του για το χρώμα της κάψουλας μέσα στην οποία κοιμάται.

Σημειώνεται, επίσης, πως το κρεβάτι του διαθέτει ειδικά ατμοσφαιρικά φώτα που αλλάζουν χρώμα αλλά κι ένα ανεμιστηράκι για την ανακύκλωση του αέρα ώστε να δημιουργείται ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον ύπνου που θα πυροδοτεί συνάμα τη δημιουργικότητα του.

Ο Derick κι η σύζυγος του έχουν μπει ήδη σε διαδικασία αναζήτησης ενός αντίστοιχου, εντυπωσιακού θέματος για το δωμάτιο της κόρης τους!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.mediadrumworld.com