Η εφαρμογή ενός προγράμματος άθλησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το κύριο εμπόδιο που συναντούν οι δρομείς είναι ο χρόνος. Χωρίς αμφιβολία, δεν είναι πάντα εύκολο να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για να ελευθερώσετε μία ή δύο ώρες την ημέρα για να αφιερωθείτε στην προπόνηση. Ίσως η απάντηση σε αυτό μπορεί να βρεθεί στον τρόπο εκπαίδευσης Simply Run.

Όταν σκέφτεστε να τρέξετε, πιθανώς να φανταστείτε συνεδρίες 60+ λεπτών σε υψηλή ένταση. Αν και μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το πρότυπο όταν πρόκειται για αυτή την άσκηση, οι υποστηρικτές της ισχυρίζονται ότι μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το να τρέχετε μόνο 10 λεπτά την ημέρα. Θέλετε να μάθετε τι κρύβεται πίσω από αυτό; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι το Simply Run.

Τι είναι το Simply Run;

Το Simply Run είναι ένας τρόπος εκπαίδευσης που περιλαμβάνει τρέξιμο 10 λεπτά την ημέρα. Είναι ένα στυλ τρεξίματος που ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Αναδείχθηκε ως εναλλακτική λύση στο τρέξιμο όταν έχετε λίγο χρόνο.

Για να το εξασκήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορέσετε τα παπούτσια σας και να προπονηθείτε κατά μέσο όρο για 10 λεπτά με μέτρια ή υψηλή ένταση. Πολλοί δρομείς συμπληρώνουν τη συνεδρία με μια ρουτίνα αερόβιας άσκησης, αν και αυτό είναι μόνο προαιρετικό.

Εάν η εργασία, η μελέτη ή οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας εμποδίζουν να προπονηθείτε όπως θέλετε, τότε το Simply Run θα προσφέρει μια εναλλακτική λύση που θα σας αποσπάσει την προσοχή, θα ενισχύσει τους μυς, την καρδιά και τους πνεύμονες και θα βελτιώσει τη συνολική σας υγεία. Εάν πιστεύετε ότι τα 10 λεπτά δεν είναι αρκετά, σας προσκαλούμε να αναθεωρήσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου.

*Πηγή είδησης