Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Βλέποντας την ταινία «Breakfast at Tiffany’s», λατρέψαμε την  Όντρεϊ Χέπμπορν και μας έμεινε η εικόνα ενός πρωινού, περιτριγυρισμένο από διαμάντια, κοσμήματα και στυλ.

Μάλλον κάτι ανάλογο σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του γνωστού κοσμηματοπωλείου Tiffany’s που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και αποφάσισαν να προσφέρουν πλέον, στους πελάτες τους και όχι μόνο, τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα υπέροχο πρωινό, στον τέταρτο όροφο του κτιρίου τους.

Εκτός από τα διαμάντια και τα μονόπετρα που μπορεί κάποιος να θαυμάσει, να δοκιμάσει και ν’ αγοράσει στο συγκεκριμένο κατάστημα, έχει πλέον την ευκαιρία να νιώσει για λίγο πρωταγωνιστής και να γευτεί ένα αμερικάνικο πρωινό άριστης ποιότητας, στο νέο Blue Box Café.

Ο χώρος αποτελεί πλέον πόλο έλξης κι έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες του να αισθάνονται πραγματικά πως από κάπου θα εμφανιστεί η Χέπμπορν ντυμένη με το υπέρκομψο μαύρο φόρεμα Givenchy και τα μαργαριτάρια να κοσμούν το λεπτεπίλεπτο λαιμό της και θα πάρει πρωινό μαζί τους.

Όσοι σκοπεύετε να επισκεφτείτε τη Νέα Υόρκη ίσως θα μπορούσατε να βάλετε στα πλάνα σας και μια επίσκεψη στο Tiffany’s. Τι λέτε;