Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Διεθνής η βράβευση για το «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa» στην κατηγορία Luxury Mountain Resort των World Luxury Awards 2017 κι όχι άδικα!

Ψηφίστηκε ως το «Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο» στη Νότια Ευρώπη  και διακρίθηκε κάνοντας τους πάντες να θέλουν να το επισκεφθούν από κοντά.  Πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 02 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24.

Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων κι επέλεξαν τους νικητές. 180 luxury hotels από 80 χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.

Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες.

Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006,είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή  αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες απ’ όπου προέρχονται.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.mikropapigo.gr