Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Η επιχειρηματίας Kristina Roth είναι η ιδιοκτήτρια μιας από τις 10 πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Δεν είναι τυχαίο πως το μυαλό της γεννάει συνεχώς ιδέες και μάλιστα αρκετά καινοτόμες και τολμηρές. Μια από τις ιδέες της, η οποία γεννήθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Καλιφόρνια, ήταν η δημιουργία ενός θέρετρου όπου θα κάνουν διακοπές μόνο γυναίκες.

Έχοντας κάνει δεσμό μ’ έναν Φιλανδό,  του οποίου η οικογένεια ήταν κάτοχος ενός νησιού ανοιχτά των ακτών της Φιλανδίας έμαθε πως το διπλανό νησί ήταν διαθέσιμο προς πώληση. Αν κι είχε ήδη επενδύσει αγοράζοντας γη σε κάποιο άλλο μέρος, όταν είδε το συγκεκριμένο νησί μαγεύτηκε και προχώρησε στην αγορά του.

Στο SuperShe Island, άρχισε να χτίζεται ένα θέρετρο όπου οι διακοπές θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Ο κύριος σκοπός του θέρετρου, που αναμένεται να λειτουργήσει ως το τέλος Ιουλίου του 2018, είναι η ευζωία των επισκεπτριών κι η απαλλαγή τους από κάθε ίχνος άγχους και στρεσογόνων καταστάσεων. Δεν είναι ανάγκη να εντυπωσιάσουν κανέναν και μπορούν να κυκλοφορούν όπως επιθυμούν αρκεί να νιώθουν ξεκούραστες κι ελεύθερες.

 «Όταν υπήρχε ένας χαριτωμένος άντρας, οι γυναίκες συνηθίζουν να φοράνε κραγιόν. Η ιδέα για το νησί είναι να είσαι ο εαυτός σου και να εστιάζεις σ’ αυτόν», ανέφερε η Roth στη New York Post.

Η Roth σκέπτεται να φτιάξει κάτι αντίστοιχο και για τους άντρες, ώστε να έχουν κι εκείνοι κάποιο μέρος όπου η επισκεψιμότητα να είναι μόνο αντρική υπόθεση. Άλλωστε η Roth λατρεύει τους άντρες.

 Απλώς θεωρεί πως κάποια στιγμή και τα δύο φύλα πιθανόν να έχουν ανάγκη από λίγη απομόνωση κι αυτό σκοπεύει να τους προσφέρει με τη δημιουργία των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.tvxs.gr