Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Μικρά αυτοκίνητα έχουμε δει πολλά. Σαν το Ecocar κανένα! Φορτίζει σε μια απλή πρίζα μιας κατοικίας,  με ό,τι απαιτεί σε ηλεκτρικό φορτίο η λειτουργία μιας ηλεκτρικής σκούπας και το να κινηθείς με αυτό θα σου κοστίσει μόλις 1 ευρώ τα 100 χλμ.

Το ηλεκτρικό διθέσιο αυτοκίνητο πόλης Ecocar, είναι ένα όχημα που κατασκευάζεται στην Κίνα, αλλά έχει δημιουργηθεί με ελληνική τεχνογνωσία. Πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά κι έχει ήδη αρχίσει να κατακτά το αγοραστικό κοινό από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου οι καταναλωτές έμαθαν για την ύπαρξή του κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακά μικρές. Έχει μήκος μόλις 224,5 εκατοστά, πλάτος 129 εκατοστά και 157 εκατοστά ύψος. Παρόλο που είναι μικρό, ο εσωτερικός του χώρος είναι άνετος για δύο άτομα όπως θα δεις στο βίντεο και τις φωτογραφίες.

Έχει βάρος 670 κιλά, μαζί με τις μπαταρίες, ο ηλεκτρικός του κινητήρας είναι ισχύος 7.5kW και διαθέτει όλα τα gadgets για να κάνει τη διαδρομή σου όμορφη.

Οθόνη αφής MP5 με τέλεια εφαρμογή στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Διαθέτει θύρα USB, SD card, Gps Navigation με πλήρως ελληνικό μενού και χάρτες, ακόμη και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Επίσης διαθέτει μια ειδική κάμερα οπισθοπορείας για ασφάλεια στο παρκάρισμα.

Ναι, σε αυτό το παρκάρισμα που δε θα σε δυσκολέψει ποτέ, αφού το να βρεις parking για τις διαστάσεις του Ecocar είναι πανεύκολο!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.tilestwra.com