Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας έχουν καταβάλει ψυχικά κι εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για να χαλαρώσουμε από αυτούς. Υπάρχουν όμως  άνθρωποι που θα θυσίαζαν ακόμη κι αυτές τις προσωπικές στιγμές ξεκούρασης  και χαλάρωσης, για το καλό άλλων. Ένας από αυτούς είναι ο Logan Duncan.

Ο Logan καθώς πήγαινε το πρωί στη δουλειά του παρατήρησε πως εξαιτίας κάποιων οδικών έργων στην περιοχή της Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, η πινακίδα του «STOP» έλειπε από μία διασταύρωση. Έχοντας βιώσει ο ίδιος τον πιθανό κίνδυνο αυτοκινητιστικής σύγκρουσης σε αυτό το σημείο, επέλεξε να επιστρέψει στο σημείο αυτό κατά το μεσημεριανό του διάλειμμα από τη δουλειά και να κρατήσει εκείνος την πινακίδα παρόλο που οι θερμοκρασίες έξω ήταν  υψηλές κι ανυπόφορες.

Οι υπεύθυνοι των οδικών έργων ευαισθητοποιημένοι από την πράξη ανθρωπιάς του Logan, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία για να φτιαχτεί και πάλι η πινακίδα. Πρόλαβαν, ωστόσο, να τραβήξουν τον ευγενικό άντρα μία φωτογραφία την οποία ένας εξ’ αυτών, ο Jones Randy, τη δημοσίευσε στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του έγραφε: «Ήταν έξω στους 40 βαθμούς, χωρίς νερό και κρατώντας αφιλοκερδώς την σπασμένη πινακίδα. Ελπίζουμε όλοι αυτό το καλό που έκανε να του επιστραφεί. Είμαι σίγουρος πως οι πολίτες της Οκλαχόμα θα εκτιμήσουν αυτή του την πράξη όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς».

Πράγματι, η ανιδιοτελής προσφορά του Logan στην κοινότητα του είναι αξιοθαύμαστη κι αποτελεί παράδειγμα για όλους μας!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.goodnewsnetwork.org