Μία πράξη αλτρουισμού και ανθρωπιάς έκανε η Cyntia Daniel η οποία αποφάσισε να βοηθήσει να γεννηθεί το παιδί της αδερφής της που δεν μπορούσε.

Όταν η Brittany Daniel διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο, ήξερε πως δεν είχε καμία πιθανότητα να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο.

Χάρη στο πολύτιμο δώρο της δίδυμης αδελφής της, όμως, κατάφερε να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι της αναγνωρίζοντας πως «τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Η γυναίκα υπεβλήθη σε αυστηρή χημειοθεραπεία το 2011 μετά τη διάγνωση καρκίνου σε στάδιο 4, η οποία εξάλειψε κάθε πιθανότητα να συλλάβει παιδιά. Όταν επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εξήγησε πως οι πιθανότητες να μείνει έγκυος με δικά της ωάρια ήταν μηδενικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia hauser (@cynhauser)

Αποκάλυψε την ιδέα της δωρεάς ωαρίων στη Σίνθια και η αδερφή της, αφού το συζήτησε με τον σύζυγό της, «δεν δίστασε», θυμάται. «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων της είμαι».

Ο γυναικολόγος της, μάλιστα, της είπε πως επειδή οι δύο δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο DNA, το παιδί που θα γεννήσει θα είναι κυριολεκτικά σαν δικό της.

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος, όμως, στράφηκαν στην παρένθετη μητρότητα χρησιμοποιώντας τα ωάρια της αδερφής της και πάλι.

«Σκέφτηκα ότι μπορεί να χρειαστεί να αποδεχθώ το να μην γίνω μαμά σε αυτή τη ζωή», θυμάται.

«Πάλεψα τόσο σκληρά για να φτάσω εκεί και φοβήθηκα τόσο πολύ ότι δεν θα συμβεί». Τελικά στράφηκαν στην παρένθετη μητρότητα, χρησιμοποιώντας ξανά το ωάριο της Σίνθια και οι δύο γονείς ήταν στο δωμάτιο όταν γεννήθηκε η μικρή Χόουπ.

«Έβγαλα μια πρωτόγονη κραυγή», θυμάται η Μπρίτανι για όταν γνώρισε την κόρη της. «Όλο το δωμάτιο φώναζε επειδή όλοι ήξεραν τι είχαμε περάσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Daniel (@iambdaniel)

Τελικά, τον Δεκέμβριο (μετά από κάμποσα αρνητικά τεστ Covid και καραντίνα), η Σίνθια συνάντησε την ανιψιά της. «Δεν ήμουν σίγουρη πώς θα ένιωθα στην αρχή, τι συναισθήματα θα μου έβγαιναν», λέει. «Αλλά ένιωσα απλώς σαν θεία. Και αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό».

Η Μπρίτανι λέει πως σκέφτεται να επεκτείνει κι άλλο την οικογένεια χρησιμοποιώντας ένα ακόμη έμβρυο που θα δημιουργηθεί με ωάριο της Σίνθια. Προς το παρόν, η μητρότητα είναι «υπέροχη», λέει η Μπρίτανι. «Είναι καλύτερο από ό,τι πίστευα. Η αδερφή μου έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα».

*Πηγή είδησης