Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Η πολυτελής έπαυλη του Gianni Versace είναι πλέον ένα απ’ τα γνωστότερα ξενοδοχεία στο Μαϊάμι της Φλόριντα με τ’ όνομα «The Villa Casa Casuarina».

Η ιδιοκτησία ήρθε τελευταία στο προσκήνιο λόγω της νέας σεζόν της σειράς «American Crime Story» που ασχολείται με τη ζωή και τη δολοφονία του θρυλικού σχεδιαστή.

Αρχικά το κτίριο κατασκευάστηκε απ’ τον αρχιτέκτονα, συγγραφέα και φιλάνθρωπο Alden Freeman το 1930. Όταν πέρασε στα χέρια του Versace το 1992 κι αφού αγόρασε μια ακόμη διπλανή ιδιοκτησία, πρόσθεσε μια νότια πτέρυγα, την πισίνα που δεσπόζει στην εξωτερική αυλή και πολλούς κήπους τριγύρω.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια έπαυλη με 10 κρεβατοκάμαρες και 11 μπάνια που σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε σουίτες ιδιαίτερης αισθητικής.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου δεν παρέλειψαν να τιμήσουν τον Versace δίνοντας το όνομα «Gianni» στο εστιατόριο του.

Η μεγαλύτερη ατραξιόν είναι η πολυτελέστατη πισίνα, στρωμένη με ένα εκατομμύριο πλακίδια που τα περισσότερα είναι από χρυσό 24 καρατίων και μπροστά της απλώνεται το μεγαλύτερο απ’ τα εμβλήματα του Versace που απεικονίζουν τη Μέδουσα σε ψηφιδωτό.

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν περίτρανα την πολυτέλεια που κάποτε απολάμβανε ο Gianni Versace, ενώ σας προϊδεάζουν για το τι σας περιμένει αν ποτέ διανυκτερεύσετε εκεί.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.iefimerida.gr