Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Η Katie Page είναι μία γυναίκα που ίσως ήρθε στον κόσμο για να «διορθώσει» τις λάθος επιλογές μίας άλλης γυναίκας και να τους χαρίσει φωτεινή κατάληξη.

Έχοντας προβλήματα γονιμότητας δεν κατάφερε να αποκτήσει δικά της παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου της. Μετά το διαζύγιό της, η Katie Page αποφάσισε να γίνει ανάδοχη μητέρα και να φιλοξενεί παιδιά που χρειάζονται αγάπη και σπιτικό.

Έχοντας ήδη φιλοξενήσει στο σπίτι της τέσσερα παιδιά, ειδοποιήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία πως υπήρχε ένα νεογέννητο αγοράκι που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο.  Έσπευσε να το δει και μόλις το κράτησε στην αγκαλιά της, ένιωσε πως αυτό το μωρό θα ήταν από εκεί κι έπειτα, ο γιος της Grayson. Κατάφερε να τον υιοθετήσει στις 25 Μαΐου 2017 όταν ο μικρούλης έκλεινε τα δύο του χρόνια.

Φαίνεται όμως πως η ζωή τους έκρυβε μια έκπληξη. Λίγες μέρες μετά την υιοθεσία του Grayson, το γραφείο υιοθεσιών ενημέρωσε την Katie πως υπήρχε ένα κοριτσάκι νεογέννητο που χρειάζεται να φιλοξενηθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Η Katie όταν πήγε στο νοσοκομείο είδε πάνω στο βραχιολάκι του μωρού το μικρό όνομα της μητέρας, το οποίο ήταν ίδιο με το όνομα της βιολογικής μητέρας του γιου της. Τα επίθετα όμως ήταν διαφορετικά γιατί όπως διαπιστώθηκε στην  πορεία η γυναίκα είχε δώσει ψευδή στοιχεία.

Η Katie κίνησε αμέσως διαδικασίες για την υιοθεσία του μικρού κοριτσιού, πιστεύοντας πως το ένστικτό της δε θα τη διαψεύσει. Η μικρούλα Hannah υιοθετήθηκε επισήμως από την Page στις 28 Δεκεμβρίου του 2018. Η εξέταση του DNA του Grayson και της Hannah έδειξε πως είναι αδέρφια.

Όμως η ιστορία δεν σταματάει εδώ. Πρόσφατα η Katie ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο μωρό πέντε μηνών με στοιχεία μητέρας ίδια με αυτά της Hannah. Η Page χωρίς να διστάσει στιγμή πήρε το μωρό στο σπίτι της κι αιτήθηκε την υιοθεσία του.

Πολλοί τη ρωτούν πώς τα καταφέρνει έχοντας σπίτι τρία μωρά. Εκείνη απλώς τους απαντάει ότι προτιμάει να έχει ένα σπίτι γεμάτο με όσα ο Θεός πιστεύει πως μπορεί να διαχειριστεί, παρά να τριγυρνάει σε άδεια υπνοδωμάτια.

Για λόγους που κανείς δεν μπορεί να ξέρει μια μάνα έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, για να βρεθούν τελικά στην άδεια αγκαλιά μιας γυναίκας που η γονιμότητα δεν κατάφερε να μπει  εμπόδιο στο να ακούσει τη λέξη «ΜΑΜΑ».

*Photo credit: Ashley Creative Co