Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο ηθοποιός, Ράσελ Κρόου καθώς πραγματοποίησε δωρεά περίπου 3.300 ευρώ για να εξασφαλίσει τη θέση του σε δραματική σχολή ένας νεαρός επίδοξος ηθοποιός.

Ο Χάρι Πρίστερντ από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας έγινε δεκτός στη δραματική σχολή της διάσημης Ακαδημίας Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου (LAMDA), ωστόσο δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να καλύψει τα υψηλά δίδακτρα.

Για τον λόγο αυτό, ο Χάρι δημιούργησε μια σελίδα στο Gofundme στις 18 Αυγούστου και ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής θεάτρου.

Για καλή του τύχη, όταν ο Ράσελ Κρόου είδε τυχαία το αίτημα του νεαρού προχώρησε στη δωρεά, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγραφή του Χάρι στο LAMDA, σύμφωνα με την DailyMail.

Ο ηθοποιός μέσω του Twitter ενθάρρυνε κι άλλους να βοηθήσουν τον επίδοξο ηθοποιό.

«Όταν η μαμά μου μού είπε ότι ο Ράσελ Κρόου έχει κάνει δωρεά, δεν την πίστεψα. Νόμιζα ότι αστειεύτηκε. Όταν το είδα, ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου εκρήγνυται. Νόμιζα ότι δεν είναι αλήθεια, ένιωσα ότι το tweet που έγραψε ο Ράσελ Κρόου αφορούσε κάποιον άλλο», δήλωσε ο Χάρι.

*Διαβάσαμε την είδηση στο eirinika.gr