Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Η Pascale Honore εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος έμεινε παράλυτη. Λάτρης του σερφ,  έβλεπε τους γιους της να σχίζουν τα κύματα στις θάλασσες της Αυστραλίας κι ονειρευόταν να μπορούσε να βιώσει κι η ίδια τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι ένας άγνωστος άντρας θα τη βοηθούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτός ο άντρας ήταν ένας φίλος των γιων της που σήμερα είναι 24 ετών κι είναι επαγγελματίας δύτης. Το όνομά του είναι Tyron Swan.

Ο νεαρός είχε μια ιδέα για να μπορέσει η Honore να «καβαλήσει» τα κύματα. Χρησιμοποιώντας ένα σακίδιο και μια μονωτική ταινία πολύ δυνατή, κατάφερε να φτιάξει μια αυτοσχέδια «ιπποσκευή» που θα ζήλευε ακόμη κι ο πολυμήχανος τηλεοπτικός «MacGuyver».

Οι δυο τους το Δεκέμβριο του 2012 έκαναν το πρώτο τους «ταξίδι» πάνω στα κύματα. Μια εξόρμηση που την ακολούθησαν πολλές ακόμη, τις οποίες το 2013 κατέγραψαν σε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Duct Tape Surfing».

Δυστυχώς η Honore πέθανε λίγα χρόνια αργότερα αλλά η ιστορία της υπήρξε έμπνευση για πολλούς. Τα όνειρα δεν έχουν τροχοπέδη κι η πραγμάτωση τους όσο απίθανη κι αν φαντάζει ποτέ δεν μπορείς να την αποκλείσεις.

Duct Tape Helps Wheelchair-Bound Woman Surf on Friend's Back

This young man will probably never know the joy he's brought to this beautiful lady.Credit: storyful

Posted by NTD News on Saturday, 25 November 2017

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.hooplaha.com